Villkor

Joseph Joseph

Med en produkt från Jospeh Joseph inser du snart hur omständligt saker var tidigare. Med produkter från Jospeh Joseph slipper du spill, dropp och stök. Produkterna har genomtänkta detaljer och smarta finesser. Antagligen kommer du fråga dig varför ingen har tänkt på att designa produkten så tidigare. När du ser en produkt designad av Joseph Joseph känns det nämligen självklart att det är just så som den ska se ut och fungera.

Produkterna från Joseph Joseph är produkter som oftast används dagligen och vanligtvis redan finns i varje hem, men med en uppgraderad design. Eftersom det är så vardagliga produkter är målgruppen bred och de passar därför perfekt att ge bort i present.

Allt började med en skärbräda

Det var de brittiska tvillingbröderna Richard och Anthony Joseph som grundade varumärket Joseph Joseph 2003. Varumärket har därefter tagit emot många designpriser.

Tvillingbröderna växte upp i en familj med en lång historia av att arbeta med design och produkttillverkning. Bröderna utbildade sig både inom produktdesign och startade företaget i sin tidiga karriär.

Deras förmåga att kombinera innovativ design, samtida stil och distinkta färger är unikt och har gjort att de lyckats skapa ikoniska produkter.

Sedan start har de lanserat över 1000 produkter i över 100 länder över hela världen.

Smarta skärbrädor

Bland det första som de tillverkade tillsammans var en serie av skärbrädor i glas som var både snygga och funktionella. Kombinationen av snygg design och användbarhet var något som tilltalade dem och snart hade de utvecklat ytterligare smarta idéer för hemmet.

Än idag förknippar många Joseph Joseph med de smarta och snygga skärbrädorna.

Chop2Pot

Chop2Pot var världens första vikbara skärbräda. Med en vikbar skärbräda är det lätt att hälla ner löken eller grönsakerna i grytan utan att något hamnar utanför.

Skärbrädesset

Skärbrädorna i serierna Folio, Nest och Index kommer alla i snygga set. Med ett skärbrädesset slipper du skärbrädor som står och droppar på diskbänken för att efter ett tag halka ner. I stället för du en städad diskbänk. Genom att du kan placera varje skärbräda i ett eget fack kan du lätt ha koll på vad du hackar och skär på respektive skärbräda.

Praktisk tvålpump

I den smarta tvålpumpen från serien Surface ingår en smart rostfri handtvål som du kan använda för att få bort lukt efter exempelvis lök från fingrarna. Tvålpumpens design passar bra med de övriga delarna från samma serie.

Vitlökspress

Vitlökspressen Clean-Press låter dig pressa vitlöken utan att först behöva ta bort skalet. Lättare än så blir det knappast. Förutom att du slipper pilla bort skalet, slipper du också fingrar som luktar vitlök.

Redskapsset

Joseph Joseph har flera genomtänkta redskapetsset som på ett smidigt sätt samlar dina redskap. Ha stekspade, spagettislev och andra slevar på samma ställe. Förutom att det är praktiskt att ha redskapen samlade så tar de minimalt med plats och köksbänken får ett städat intryck.

Besticklåda

Besticklådorna från Joseph Joseph erbjuder både stora och små fack för att du lätt ska kunna hålla ordning i kökslådan.

Vacu Vin

I serien Vacu Vin hittar du allt ifrån vin- och champagnekylare, serveringspipar och vakuumpup. Med andra ord, praktiska saker för vinet och champagnen.

Joseph Joseph | Genomtänkta köksprodukter Joseph Joseph | Genomtänkta köksprodukter

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies