Villkor

Klean Kanteen

Klean Kanteen är ett företag på uppdrag. Från deras allra första BPA-fria och återanvändbara vattenflaska av rostfritt stål som tillverkades 2004 har Klean haft som mål att hitta ett miljövänligt och giftfritt alternativ till engångsplastflaskan. Det är fortfarande deras mål idag – och de utvidgar sina horisonter till att omfatta återanvändbara kaffeflaskor, teflaskor och mer.

Klean Kanteen - Utmärkta flaskor

Klean Kanteens flaskor tillverkas av giftfria tåliga material, med stora öppningar, mjuka avrundade hörn och runda gängor så att de är lätta att rengöra och trevliga att använda. Klean Kanteen Kids är utformad med barnen i åtanke och är tillverkade av säkra, BPA-fria material. Dessa flaskor har oftast spillskyddad sportlock med dammskydd och mjuk silikonpip som gör det enkelt att dricka. Det finns en Klean Kanteen Kids flaska för spädbarn, småbarn, små barn och stora barn, utformad för enkel övergång när barnen växer upp.

Klean Kanteens strävan efter en hållbar utveckling

Klean Kanteen är ett familjeägt företag från Kalifornien. De ser hållbarhet som mycket mer än bara ett mål. För dem är hållbarhet starkt kopplad till hur ens handlingar påverkar andra, miljön och framtiden. Det innebär att processen till ett mer hållbart samhälle är aldrig riktigt slut. Det är istället en oändlig väg för innovation och positiv förändring.  

Under de senaste tio åren har företaget arbetat för att identifiera och mäta växthusgasutsläpp för många av sina affärsaktiviteter och har använt denna information för att upplysa personalen och driva förändringar som en organisation. År 2017 installerade Klean 216 högeffektiva solpaneler för att leverera 100% av elen i företagets högkvarter.

Klean Kanteen | Rostfri vattenflaska & Termosmugg Klean Kanteen | Rostfri vattenflaska & Termosmugg

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies