Villkor

Oxo

OXO har i över 30 år skapat överlägsna redskap som är funktionella med fokus på bekväm användning och ergonomiska handtag. Den första OXO skalaren designades av grundaren Sam Farber för hans fru Betsey. När paret lagade mat tillsammans var det en kamp att använda deras gammaldags metallskalare för Betsey med hennes ledinflammation.

Efter den första skalaren har OXO fortsatt att titta på vardagliga objekt och hitta sätt att göra saker enklare, bättre och mer bekväm för dem med besvär. Redskapen underlättar vardagen i köket, från matlagning till bakning, och designar redskap som passar bekvämt i din hand och i ditt liv.

OXO är medlem i ”1% for the planet” och skänker därför 1% av sin totala omsättning till organisationen för att bidra till att förbättra vår globala miljö.

Oxo | Ergonomiska köksredskap för ditt hem Oxo | Ergonomiska köksredskap för ditt hem

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies