Villkor

Vill du visa priser med eller utan moms?

Table Top Stories

Där livets berättelser möts och får form.

Vännerna är helt enkelt de underbaraste som finns. Tillsammans med dem blir bordet en spännande plats där livets berättelser möts. I fest och vardag, kärlek och vänskap, gråt och skratt. Table Top Stories omfamnar alla dessa tillfällen, för samman människor i livgivande möten. Med ett sortiment för varje stund, varje smak och varje berättelse. Kring bordet. På bordet. Runt bordet.

Idag utgörs Table Top Stories av följande serier:

Celebration
Är serien som firar stunderna fulla av förväntan. Med fina detaljer i all enkelhet gör den varje fest till en stund att minnas. 

Secrets
Är serien som doftar middagar och tillställningar från förr. Och precis som hemligheter är till för att delas, är denna serie perfekt att umgås kring för att dela livets goda hemligheter.

Rumours
Är en serie som med elegans väcker aptit på både spännande smaker och nyfikna samtal. Okomplicerat och samtidigt självklar, är den generös med att lyfta fram det som serveras.

Memories
Den lantligt romatiska serien Memories innehåller många delar som alla passar tillsammans. I serien finner du muggar, tegods, tallrikar, assietter, salladsskålar, äggkoppar och portionsskålar.

Delight
En fin rustik gratängform från Delight som passar lika bra för matpajer som för desserter.

Table Top Stories
  • Pris

    kr
    kr
Totalt 219 produkter

Produkter

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies