Villkor

Handla med Video Chat!

Av | 12 april 2021

Nu kan du handla direkt från våra specialister i butikerna live via din mobiltelefon eller dator. Vi hjälper dig med produkttips, skötselråd och allt annat du undrar över.

Genom att videochatta med våra specialister kan du sköta din shopping i lugn och ro från soffan, men ändå få samma höga service som i butik. Tillsammans tittar ni på olika förslag som du sen kan välja att handla och få levererat direkt hem till dig.

Så här gör du

1-1_380x600_1_2.jpg1-1_380x600_2_2.jpg1-1_380x600_3_2.jpg

1-1_380x380_2_2.jpg1-1_380x380_3_2.jpg

Öppettider

Video Chat är öppen vardagar 10-19 och lördagar 11-17. Tjänsten fungerar i Google Chrome och Apple Safari och är självklart helt kostnadsfri.

Vad kan vi hjälpa dig med i Video Chat?

Våra specialister i Video Chat kan hjälpa dig med ditt köp från början till slut. De ger rådgivning kring produkter, presenttips och skötselråd. De kan även svara på frågor kring leverans och betalning.

Vi kan tyvärr inte hjälpa dig med
Har du rena kundservice-ärenden som till exempel retur, reklamation, orderfrågor eller medlemsfrågor hänvisar vi dig istället till vår kundservice. Här får du rätt hjälp med ditt ärende direkt och svar på dina frågor. Tack för visad förståelse!

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies