Vi stödjer BRIS

BRIS
Tillsammans hjälper vi BRIS!
I juletid tänker vi ofta lite extra på de som står oss nära – familj, vänner och nära och kära. För julen 2021 vill vi på Cervera också uppmärksamma barnen – och uppmana alla att tänka lite extra på dem. För det finns barn i Sverige som på olika sätt är utsatta och far illa – där julen i stället är en högtid förknippad med allt annat än ljus, trygghet och lycka. Under hela "julsäsongen" har du som handlar hos oss i någon av våra butiker därför möjlighet att Plussa på ditt kvitto med en donation till BRIS och deras viktiga arbete för alla barns rätt till en bra barndom. Cervera matchar såklart det ni plussar på och skänker direkt till BRIS. Dessutom skänkar vi 5% av hela vår försäljning på julafton till BRIS.
Under december i fjol samlade vi tillsammans in 217 000 kr till BRIS! Av de pengarna kom 57 000 kr direkt från att ni plussade på era köp. Stort tack till alla som bidragit!
Om BRIS
BRIS stödlinje för barn har öppet dygnet runt, alla dagar, året om – även på julafton på nummer 116 111, chatt eller mejl. BRIS vuxentelefon om barn har öppet alla vardagar under jul- och nyårshelgerna för vuxna som behöver stöd, kl. 9-12.00 på nummer 077-150 50 50.
Det är anonymt och gratis att kontakta BRIS, och syns inte på telefonräkningen hemma.