/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Louise Roe

Louise Roe

Louise Roe
Den danska designern Louise Roe är baserad i Köpenhamn och hennes varumärke med samma namn har snabbt blivit mycket uppskattat. Hon har en bakgrund som kläddesigner och har arbetat i många år inom heminredning och inredningsbranschen. Så naturligtvis ser hon mode och interiör som ett och det har blivit en livsstil för henne.
Louises design är elegant, sofistikerad och enkel. Hon använder noggrant utvalda organiska material och speciellt utvalda toner för att skapa enkla men fantastiska moderna och nyskapande föremål.
I hennes galleri, Louise Roe Gallery i Köpenhamn, finns förutom Louises egen design, ett samlat urval av möbler, heminredning, böcker och hudvård. I bland arrangeras här också popup-evenemang av många slag. Galleriet är vackert och lukrativt och en utmärkt miljö för möten mellan människor och design. Privatkunder, grossistkunder från när och fjärran eller företrädare för pressen är några av hennes besökare.
På frågan var hon finner sin inspiration, svarar hon:
"Jag hittar min inspiration inom arkitektur och grafiska linjer. Både i verkliga livet och i tidningar. Men inspiration kommer också till mig när jag ser något som inte helt fungerar, och vill ge det en förändring."
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
0 produkter