/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Theresa Rand

Theresa Rand

Theresa Rand
Theresa Rand är utbildad arkitekt och möbeldesigner. Hon har studerat vid Peter Behrens School of Architecture i Tyskland och Kunstakademiets Designskole i Danmark. Under hennes studieperiod arbetade hon som frilansare och har samarbetat med olika designstudios, bland annat Space Copenhagen och Norm Architects. Efter arkitektutbildningen i Danmark valde Rand att fokusera sitt arbete på möbeldesign.
Theresa Rand är känd för sin kreativa förmåga att skapa möbler som är funktionella och poetiska samt föremål och belysning vilka uttrycker sensualitet med raka, rena linjer. Rands kreationer skapar en atmosfär av värme, konstnärlighet och sinnlighet för personerna som befinner sig i dem. Under Rands arbete och skapande i studion fokuserar hon på att kombinera naturliga, autentiska och hållbara material med anledningen att upptäcka hur de kan påverka både rum och människor. Genom olika materialkombinationer kan olika taktila kvaliteter väckas till liv. 
Rands tillvägagångssätt är baserat på känsla och instinkt, en skapandeprocess som börjar med intuition och hon beskriver själv sitt arbete som en blandning mellan användbarhet och känsla.
"Även om funktionalitet också är mycket viktigt, är atmosfären, som möbler och föremål skapar och den påverkan som de har på ett utrymme och på människor som använder detta utrymme, avgörande.”
Hos oss på Cervera hittar du Rands fantastiska designs i form av vackra glas för alla tillfällen, bestick som förgyller dukningen samt karaffer som kan användas, och kommer användas, helst hela tiden. Produkterna, eller kreationerna som man mycket väl kan kalla dem, speglar Rands kreativa uttryck med deras mjuka, rena och sinnliga former i kombination med användbarhet.
Saatavilla
Tuotemerkki

    D

Tuoteryhmä
Materiaali
Väri
Hinta
kr
kr
1 produkter
1 av 1 produkter