Cervera Gåvokort

Gåvan du själv vill få
Cervera Gåvokort
Cervera Gåvokort
Cervera Gåvokort - ett koncept som gör presentvalet mycket smidigare och enklare.

Gåvokort som företagsgåva – den exklusiva valfriheten

Vi vet hur svårt det kan vara att hitta den perfekta julklappen som faller alla i smaken. Därför lanserade vi Cervera Gåvokort inför julen 2021. Med Cervera Gåvokort ger du bort friheten för mottagaren att själv kunna välja ur ett kurerat sortiment av välkända varumärken. Sortimentet består av våra populäraste produkter och uppdateras regelbundet. Välj mellan fyra olika värdenivåer -allt paketerat i exklusiv design och med fri frakt.

Så enkelt fungerar det

1. Välj beloppsnivå på gåvokortet, antalet ni vill beställa och hur ni vill distribuera dem, fysiskt eller digitalt (påbörja beställning genom att klicka på bilderna ovan).
2. Efter lagd beställning kontaktar vi er omgående för info om leveransdatum, och om ni vill bifoga en personlig hälsning med gåvan.
3. När era medarbetare har fått sina gåvokort så loggar de in i Cervera Giftshop med hjälp av koden i gåvokortet och väljer sin gåva. Gåvan skickas hem direkt med fri frakt.

Så väljer du din gåva

- Fyll i gåvokod
- Lös in
- Välj gåva
- Ange adress och välj leveranssätt

Frågor och funderingar

Vill ni göra en specialbeställning, har ni egna önskemål eller andra frågor? Klicka skicka ett mail till oss, så hjälper vi er så fort vi kan.

Julklapp företag

Att som företag ge en julklapp till sina medarbetare brukar uppskattas, men det är inte alltid helt lätt att hitta en julklapp som passar alla. Med ett gåvokort kan varje medarbetare själva välja vad de önskar för julgåva, smidigare än så kan det knappast bli. Vi har både digitala och fysiska gåvokort.