Cervera Företag

Vad är företagstrivsel? För oss är det när nöjda medarbetare och inspirerade kunder lyfter företagets varumärke och skapar bästa förutsättningar för hållbar tillväxt. Det tror vi att man gör genom att skapa en miljö som balanserar lugn och trivsel med professionalism och företagande.
Vill du komma i kontakt med oss? Du når oss enkelt via foretag@cervera.se.

Vad vi gör

Alla arbetsplatser har sina utmaningar – oavsett om platsen är konstant, digital eller flyttbar. Kanske har ni ett kök som är ekande deppigt, en onödigt stor och dyr kaffemaskin eller beslutsångest över vilka gåvor som ska fixas till medarbetarna. Vi på Cervera kan hjälpa er att skapa ett trivsamt kontor.

Vad är din utmaning?

Lunch & kök
Köket och lunchmiljön är en plats där medarbetare kan samlas för relationsskapande samtal. Låt oss skapa en trygg och inspirerande miljö tillsammans!
Skala upp eller skala ner
Hur väl man lyckas göra sin arbetsplats till något riktigt bra avgör om man kan locka tillbaka sina anställda till kontoret efter Corona - eller om man kommer behöva tvinga dem. Cervera Företag råder er med allt från porslin och kaffe till möbler och inredning!
Kafferevolution
Alla vet att kaffet är grundstenen till ett lyckosamt företag. Behöver er kaffestation mer kärlek? Cervera Företag hjälper er att erbjuda efterlängtad kaffepaus!