/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Information Covid-19

Information Covid-19
Information Covid-19
I denna speciella tid vill vi fortfarande finnas här för dig och ditt hem. För att du ska kunna handla så tryggt som möjligt finns det flera olika smidiga sätt du kan handla hos oss.

Handla på cervera.se

På cervera.se hittar du hela vårt breda sortiment. Snabba leveranser – både till ombud och butik. I vissa regioner erbjuder vi även hemleveranser. Kontakta din närmsta butik så lämnar de över din beställning på ett sätt som passar dig - de kan t.ex. möta dig utanför butiken så att du inte behöver gå in.

Reservera på cervera.se

Du kan enkelt reservera dina varor på cervera.se och hämta upp när det passar dig. Har du några funderingar är du välkommen att kontakta din butik som hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig!

Ring eller maila in din beställning

Många kan behöva lite extra hjälp under rådande omständigheter. Du kan både ringa och maila in din beställning till närmsta butik och sen betala hemifrån via Swish.

I våra butiker

Är du fullt frisk utan symptom är du välkommen att handla i våra butiker, men vi ber dig att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer i din region. Om möjligt rekommenderar vi att du besöker oss när det är som lugnast i våra butiker, kontakta din butik för aktuell besökstatus. Vi ber dig att hålla minst två meter avstånd till övriga kunder, och vi släpper inte in fler besökare i taget än att detta är möjligt. Om ett för stort antal är i butiken, eller om avstånd inte längre kan hållas kan vi komma att be dig att vänta utanför butiken, för allas säkerhet. Vi ber dig att om möjligt handla utan sällskap.
Vi följer myndigheternas riktlinjer för att begränsa spridningen av Covid-19. Vår butikspersonal är extra noggrann både med städning och med handhygien, och stannar självklart hemma vid minsta förkylningssymtom.

Stort tack för din förståelse och din hjälp!