/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Aarke Carbonator Pro

Kolsyremaskin i rostfritt stål & flaska i glas
Aarke Carbonator Pro
Aarke Carbonator Pro
Carbonator Pro är en banbrytande kolsyremaskin i rostfritt stål med en elegant design och stilren glasflaska med metallkork som givetvis tål diskmaskin.
Hela kolsyreprocessen kan skötas med en enda hand, tack vare den smidiga och innovativa Push-to-Lock™-lösningen; placera flaskan, för ner höljet, tryck på kolsyreknappen, släpp upp höljet, klart! När vattnet är kolsyrat glider höljet i stål långsamt upp så att glasflaskan exponeras.

Enkelhet i fokus

Hela kolsyreprocessen kan skötas med en enda hand, tack vare den innovativa Push-to-Lock™-lösningen. Placera flaskan, för ner höljet, tryck på kolsyreknappen, släpp upp höljet, klart! Ingenjörskonst när den är som bäst.

Anpassa dina bubblor

Tryck och håll nere kolsyreknappen för att bubbla vattnet. Vill du ha mer bubblor så trycker du en gång till. För att verkligen få fart på bubblorna trycker du ytterligare en gång. Den stilrena glasflaskan med metallkork kan givetvis diskas i diskmaskinen.

Hög kvalitet rakt igenom

Carbonator Pro är tillverkad av högkvalitativa material. Den robusta maskinen har en stomme i rostfritt stål och en flaska i glas för att minimera användandet av plast. Inuti maskinen skapar specialbyggda dämpare och gasfjädrar mjuka rörelser som leder till en felfri användarupplevelse. Kolsyremaskinens fot är klädd i gummi så att den står stadigt på köksbänken utan att repa den.