/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Alkoholfria tips

Alkoholfria tips
Alkoholfria tips
Det finns många anledningar att välja bort alkohol, och oavsett om du eller din gäst kör, är gravid eller helt enkelt föredrar att skippa alkoholen så uppskattas alltid genomtänka alternativ. Idag finns en uppsjö av smarta produkter för att bjuda på alkoholfria alternativ som är både goda och innovativa - och massor av spännande smakkombinationer.
Alkoholfritt
Bergamott & Bubblor
60 ml Bergamott & Myskgräs
80 ml Alkoholfri Champagne 
Ta fram en cocktail coupette och måtta i cordialet. Toppa med iskall champagne och garnera med ett blad av säsongens blomster. (placera det på ytan i drinken)
Och du, det funkar lika bra i vinglas med massa is i!
Bitter & Tonic
40 ml Alkoholfri Bitter Apéritif
100 ml Fever Tree Tonic Water 
Ta fram ett highballglas och måtta i bittern. Fyll på rikligt med is och toppa med tonicen. Garnera med en skiva blodgrape och en rosmarinskvist.
Snapstraditionen i Sverige är stark - oavsett om det är jul eller midsommar serverar vi gärna den kylda drycken till festligheterna. Men det finns många alternativ för dig som inte vill dricka den klassiska snapsen. Förutom att det finns ett stort utbud av färdiga alkoholfria snapsar kan du även göra din egen. 
Testa t.ex. att köpa en kryddbas från Presnaps och istället för att hälla på vodka så häller du på alkoholfri vodka eller kallt vatten. Låt dra i 24 h och tillsätt 1,25 dl sockerlag. Sila av kryddorna och servera. Skål! 
Alkoholfritt