/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Back to reality!

Back to reality!
Back to reality!
Välkommen tillbaka från semestern – och välkommen till en ny säsong! Ibland kan återgången till vardagen inte kännas alldeles för fantastisk, men att försöka uppskatta värdet i det där lilla och försöka sätta lite glitterkant på tillvaron kan ta känslan av vardagen till oanade höjder. Vi har samlat några av våra bästa tips för att återgången efter ledigheten ska bli en upplevelse värd att se fram emot. Njut av vardagen!
Back to reality

5 tips för en lite bättre vardag

  • Att återgå till rutiner kan kännas helt hopplöst i början. Men ha tålamod! Studier visar att det tar 66 dagar för kroppen anpassa sig vid en ny vana. Den stora frågan är dock då – hann de förra rutinerna ens försvinna under semestern?!
  • Arbetar du hemma är det viktigt att dra en mental skiljelinje mellan jobb och fritid. Var bra på att stänga ner dator och notifikationer – när du är ledig är du ledig.
  • Satsa på att laga ordentligt med mat när du väl står i köket. Frys hellre ner matlådor i stället för att ta ut dig första veckan efter ledigheten. Hösten är lång!
  • För många kan det kännas melankoliskt att plötsligt komma hem till vardagen. Att uppdatera hemmet och införliva miljön med ny inredning kan verkligen göra underverk.
  • Vardagen är faktiskt inte så dum ändå – det gäller bara att omfamna den och se lycka i det enkla. Kom ihåg: Kontrasten till vardag är ju fantastisk, så att värna den är faktiskt en rätt bra idé ändå!