/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Probaker Köksmaskin

Probaker Köksmaskin
Probaker Köksmaskin
Wilfa Probaker är inspirerad av världens bästa industriella köksmaskiner och designad så att du kan göra lika bra degar som proffsen. Knåda degen effektivt och ordentligt med en roterande skål och degkrok så att du snabbt får ett bra resultat. Samspelet mellan skål och krok säkerställer att alla ingredienser blandas väl och rotationen gör att det finns gott om utrymme att fylla på ingredienser under bakningsprocessen. Detta är möjligt tack vare Probakers 700W PMDC-motor som utnyttjar kraften från motorn mer effektivt. Denna typ av motor används vanligtvis inte i köksapparater för den privata marknaden, men efter flera års utveckling kan du äntligen få en professionell standard i ditt eget kök.

Bra resultat, snabbt

Probaker är inspirerad av världens bästa industriella köksmaskiner och designad så att du kan göra lika bra degar som proffsen. Knåda degen effektivt och ordentligt med en roterande skål och degkrok så att du snabbt får ett bra resultat. Samspelet mellan skål och krok säkerställer att alla ingredienser blandas väl och rotationen gör att det finns gott om utrymme att fylla på ingredienser under bakningsprocessen. Detta är möjligt tack vare Probakers 700W PMDC-motor som utnyttjar kraften från motorn mer effektivt.

Stor kapacitet

Probaker har en kapacitet på så mycket som 7 liter och kan klara degar upp till 5 kilo utan problem. Skålen har också en optimerad vinkel så att degen inte kryper uppåt under knådning. Probaker kan köra i mycket varierande hastigheter och har så många som 20 olika hastighetsinställningar. Det betyder att den klarar det mesta – från att långsamt blanda in mjöl till att knåda tunga degar i hög hastighet.

Stabil och säker att använda

Probakers motor ligger lägre än vad som är vanligt för köksapparater på marknaden. Det säkerställer en låg tyngdpunkt vilket gör att köksmaskinen är tyst och står stadigt även under de tuffaste knådningsjobben. Den är faktiskt så stabil att du kan placera ett glas vatten ovanpå maskinen medan den är på, utan att det rinner över.
Samtidigt övervakar två sensorer kontinuerligt motorn för att säkerställa att du har säkra arbetsförhållanden. Om motorn skulle överhettas eller överbelastas stängs den av automatiskt.

10 års motorgaranti

Vi är säkra på att Probaker kommer att ge dig glädje under lång tid framöver och erbjuder därför full 10 års garanti på vår specialutvecklade motor. På resten av köksmaskinen får du vår standardgaranti på 5 år. Probaker är utvecklat och designat i Norge.

Krokar och vispar i världsklass

Probaker levereras med tre tillbehör – degkrok, flexivisp och dubbelvisp. Alla med sina unika egenskaper anpassade till olika användningsområden.

Degkrok

Den extra stora, roterande degkroken har bara 3 mm avstånd till själva skålen och får lätt tag i alla ingredienser. Kroken kan därför lyfta hela degen på ett kontrollerat och flexibelt sätt och knåda den utan att den kryper upp på kroken. Som ett resultat får du utsökt jästbakning, smördeg eller pastadeg som alla kommer att avundas.

Flexivisp

Idealisk för att blanda lätta ingredienser. Silikonskrapan eliminerar behovet av en spatel under blandningen och kan både blanda och skrapa upp oljan samtidigt. Med flexivispen får du bland annat perfekta smörkrämer, tårtblandningar, sylt och potatismos.

Dubbelvisp

Du får härligt luftig grädde, äggvitor eller sockerkakor med denna dubbla visp som skjuter blandningen mot mitten av skålen och lägger till luft mellan varje visp.