/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Rusta upp inför sommarens stugkvällar

Rusta upp inför sommarens stugkvällar
Rusta upp inför sommarens stugkvällar
Äntligen är det sommar och stugsäsong! Efter en lång vinter och vår är vi mer taggade än någonsin på att sitta i bersån och dricka kaffe samtidigt som fåglarna kvittrar. För att maximera semestern kan det vara bra att se över vad du har i stugan och vad som behöver kompletteras - dags att rusta upp för sommarkvällarna helt enkelt. Här hittar du produkter som maxar din sommarstuga! 

Kökets assistenter

Oavsett om det är till för att koka färsk potatis till kvällens grillmiddag, kräftorna för kräftskiva med grannarna eller det heliga frukostägget, så är ett rymligt kokkärl och en bra stekpanna två av de mest använda attiraljerna i stugköket.

Grillkväll varje kväll!

Smakar grillmiddagen någonsin godare än på landet? Oavsett regn eller sol så finns det alltid en anledning att tända grillen, och lägga på favoritmaten. Varför inte testa att grilla din egen pizza?

Stugvänligt porslin

Bullarna smakar väl ändå lite godare på en tallrik från Kockums, och det finns väl ingenstans jordgubbar gör sig så bra som i en skål från mon amie, förutom magen då. Spana in vårt somrigaste och mest stugvänliga porslin! Och du kommer väl ihåg att du som medlem har två års tallriksgaranti om olyckan skulle vara framme?

Ta in sommaren

För att få så mycket sommarkänsla som möjligt - ta in sommaren! Ställ små blommor eller fina kvistar i vaser runt om i stugan. Förutom att det ser otroligt fint ut och förhöjer sommarkänslan, sprider du god lukt i hela stugan.