/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Stämningsfulla ljuslyktor

Stämningsfulla ljuslyktor
Stämningsfulla ljuslyktor
Ett måste när höstmörkret lägger sig är att lysa upp där hemma med levande ljus – och tumregeln: ju fler små ljus desto bättre! På Cervera har vi mängder av härliga ljuslyktor i alla möjliga utföranden, som passar både i vardags- och sovrum, vid ett avslappnande bad i badrummet – eller varför inte mysa till det med lite levande ljus i kontorshörnan. Det är alltid en god idé att satsa på cleana ljuslyktor som går ton-i-ton med resten av inredningen. Men varför inte testa att gå utanför din typiska komfortzon vad gäller färgsammansättningen när du ska inreda med ljuslyktor? Du kan bli positivt överraskad! Addera färgerna som du gillar och skapa ett smattrande ljusspel som gör dig både lycklig och piggar upp i omgivningen.
Det här är våra bästa ljuslyktor på Cervera just nu.

Styla med ljuslyktor: 5 tips

  • Arrangera dina ljuslyktor i kluster för att få till en harmonisk formation. Lek och ställ upp udda till antalet: 3 ,5, 7 etc.
  • Arbeta med höjder när du inreder. Låga ljuslyktor är snygga att matcha med högre vaser eller varför inte tillsammans med ljusstakar.
  • Våga blanda olika sorters ljuslyktor. Laborera med färger, texturer och material för att skapa en dynamisk sammansättning.
  • Använd ljuslyktor på oväntade ställen. Ett par tända ljus i badrummet lyfter stämningen till oanade höjder.
  • Ha alltid en brandsläckare till hands när du handskas med levande ljus!
Stämningsfulla ljuslyktor