/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vårfest med Lovisa Barkman

Vårfest med Lovisa Barkman
Vårfest med Lovisa Barkman
Tillsammans med Cervera bjöd Lovisa Barkman in sina närmaste vänner till en sprudlande vårfest hemma hos sig.🥂 Vi firade den mycket efterlängtade ankomsten av våren och markerade startskottet för Cerveras stora fest- och presentsäsong som nu äntligen är i gång! Välkommen att följa med hem till Lovisa, som tipsar om sina bästa presenttips, hur hon brukar tänka när hon ska duka upp för fest och dessutom delar sina hemliga partytricks!
Vårfest med Lovisa Barkman
"Våga gå all in på tema! Kör ett passande tema för festen, dekorera, använd blommor i matchande färg och så vidare. Vill man spicea upp det extra mycket tycker jag det är kul med en dresscode för gästerna!"
- Lovisa Barkman
"Då tar festen aldrig slut!"
Nu är vårfestsäsongen äntligen i gång, och sommaren är snart här - vad gör den här tiden på året så speciell tycker du?
- Ljuset!! Att det äntligen blir ljust länge gör mig helt pirrig. Man vill ta vara på de långa dagarna och laga god somrig mat!
Vad är en självklarhet på ditt dukade bord för festen?
- En uppsättning av vinglas från Riedel, som är en klar favorit hos mig, och massor av vackra snittblommor!
Du har ju valt ut några personliga presentfavoriter på Cervera lagom till sommarens alla firanden – och passande nog skämt bort dina gäster under vårbrunchen tillsammans med oss! Vad ska man tänka på när man ska välja en present till någon?
- Självklart ska man försöka komma på vad personen i fråga blir glad för, men jag köper faktiskt alltid presenter som jag själv hade uppskattat också! Det är dock alltid en bra idé och ta reda på vad personen samlar på eller har för serier sedan tidigare hemma om man vill ge bort något porslin, som jag exempelvis tycker är en väldigt fin gåva. Annars slår en fin vas att fylla med blommor aldrig fel så här under sommarhalvåret.
Vilken är den bästa presenten som du fått?
- Hmm… Jag definierar presenter som är mest använda som de bästa och min absolut mest använda present är min beigea gryta från Le Creuset! Många goda middagar har lagats i den!
… Och den sämsta, om du vågar avslöja?!
- En väldigt ful, väldigt stor kattstaty. 😂
Vilket är ditt hemliga partytrick?
- Jag har alltid extra lager av allt - godis, mat, drinkar = då tar festen aldrig slut!
Vilken fest ser du mest fram emot i sommar?
- Det måste nog vara alla härliga bröllop som jag ska på. Ett av dem har blivit inställt två år i rad men nu är det äntligen dags!

Lovisas 3 tips för en lyckad fest!

  • Våga gå all in på tema! Kör ett passande tema för festen, dekorera, använd blommor i matchande färg och så vidare. Vill man spicea upp det extra mycket tycker jag det är kul med en dresscode för gästerna!
  • Tänk på bordsplaceringen! Gör alltid bordsplacering och försök tänka kreativt. Alltid varannan man/kvinna och inga par bredvid varandra. Blanda gärna folk som inte tidigare träffats bredvid varandra. Jag gör alltid handskrivna bordsplaceringskort också, det tycker jag ger den där extra genuina känslan och sätter pricken över i.
  • Tänk extra allt - var inte snål med något! Ha mycket mat, mycket drinkar - Låt det flöda!
Lovisa har valt ut sina personliga presentfavoriter från Cervera - några av dem passade hon dessutom på att ge bort till sina vänner under brunchen, vackert inslagna in Cerveras nya presentpapper för säsongen. Visste du att du även kan få dina presenter vackert inslagna när du handlar hos oss online? Välj till det alternativet i kassan.
Letar du efter en studentpresent, en födelsedagspresent till hemmakocken eller kanske bröllopspresenter till brudparet? Upptäck vårt breda presentsortiment här.