Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Önskelista

Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

ChorizogrytaRecept av Johanna CryerIngredienser:300 g chorizo200 g grönkål 1 gul lök4–6 klyftor vitlök 2 msk paprikakrydda 4 potatisar1 liter kycklingbuljong 500 ml grädde eller matlagningsgräddeSalt och peppar
Gör så härHacka löken fint och stek den tillsammans med korvbitarna tills löken är genomskinlig och korven fått färg. Ingen olja behövs då korven släpper ifrån sig fett.Tillsätt vitlök och stek i 2–3 minuter.Skär potatisen i bitar och lägg dem i kastrullen tillsammans med paprikakryddan och kycklingbuljongen. Låt koka tills potatisen är mjuk.Tillsätt grädden och hackad grönkål. Smaka av med salt och peppar.Servera direkt med färskt bröd.

Chorizogryta

Recept av Johanna Cryer
Ingredienser:
300 g chorizo
200 g grönkål
1 gul lök
4–6 klyftor vitlök
2 msk paprikakrydda
4 potatisar
1 liter kycklingbuljong
500 ml grädde eller matlagningsgrädde
Salt och peppar
Image

Gör så här

  1. Hacka löken fint och stek den tillsammans med korvbitarna tills löken är genomskinlig och korven fått färg. Ingen olja behövs då korven släpper ifrån sig fett.
  2. Tillsätt vitlök och stek i 2–3 minuter.
  3. Skär potatisen i bitar och lägg dem i kastrullen tillsammans med paprikakryddan och kycklingbuljongen. Låt koka tills potatisen är mjuk.
  4. Tillsätt grädden och hackad grönkål. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera direkt med färskt bröd.