/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Minipizzor med olika toppingsRecept av Rebecka BergströmPizzakit med tomatsås1 buffelmozzarella0,5 dl crème fraiche1 msk olivolja1 liten vitlöksklyftaEn näve riven parmesan2 msk grön pesto1 msk pinjenötter rostade i stekpanna
Gör så här1. Stansa ut 6 stycken minipizzor ur pizzakitet, lägg upp på en plåt och vik in kanterna.2. Bred ut tomatsås (den som följer med i pizzakitet) på två av bottnarna.3. På två andra bottnar river du över vitlök och ringlar på olivolja innan du brer ut ett tunnt lager crème fraiche och toppar med mozzarella i små bitar.4. På de två sista bottnarna brer du ut ett tunnt lager crème fraiche och toppar med mozzarella.5. Grädda i ugn enligt anvisningarna på pizzakitet.6. Låt svalna några minuter innan du tar resterande mozzarella och toppar bottnarna med tomatsås med. Lägg på ett litet basilikablad om du vill. På bottnarna med vitlöksolja river du över parmesan. De sista bottnarna toppas med grön pesto och rostade pinjenötter

Minipizzor med olika toppings

Recept av Rebecka Bergström
Pizzakit med tomatsås
1 buffelmozzarella
0,5 dl crème fraiche
1 msk olivolja
1 liten vitlöksklyfta
En näve riven parmesan
2 msk grön pesto
1 msk pinjenötter rostade i stekpanna

Gör så här

1. Stansa ut 6 stycken minipizzor ur pizzakitet, lägg upp på en plåt och vik in kanterna.
2. Bred ut tomatsås (den som följer med i pizzakitet) på två av bottnarna.
3. På två andra bottnar river du över vitlök och ringlar på olivolja innan du brer ut ett tunnt lager crème fraiche och toppar med mozzarella i små bitar.
4. På de två sista bottnarna brer du ut ett tunnt lager crème fraiche och toppar med mozzarella.
5. Grädda i ugn enligt anvisningarna på pizzakitet.
6. Låt svalna några minuter innan du tar resterande mozzarella och toppar bottnarna med tomatsås med. Lägg på ett litet basilikablad om du vill. På bottnarna med vitlöksolja river du över parmesan. De sista bottnarna toppas med grön pesto och rostade pinjenötter