/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Teriyaki-oumph bao buns

Recept av Johanna Cryer
1 sats bao buns
140 g naturell oumph
Ingefära, ca 4 cm
1 lime
1 dl teriyakisås
3 vitlöksklyftor
Tillbehör:
Riven morot
Picklad lök
Koriander
Gurka
Svarta sesamfrön

Gör så här

1. Blanda teriyakisås, lime, vitlök och ingefära i en skål.
2. Stek oumph och häll sedan över såsen. Stek i 2–3 minuter tills såsen blir kladdig.
3. Ångkoka bao buns i 8–10 minuter.
4. Servera i bao buns med picklad lök, rivna morötter, gurka, koriander, teriyakisås och svarta sesamfrön.