Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Önskelista

Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Ugnsbakade tomater med färskostdippRecept av Rebecka Bergström350 g småtomaterOlivoljaFlingsalt Färskost med vitlökssmakPersiljaPanko
Gör så här1. Lägg tomaterna i en ugnsfast form och ringla över olivolja och flingsalt.2. Ugnsbaka i 40 minuter på 200°.3. Rör ihop färskosten med finhackad persilja och rosta panko i stekpanna tills det blir gyllene.4. Lägg upp färskoströran i mitten av fatet, lägg ut tomaterna runt om och toppa med rostad panko och mer persilja.

Ugnsbakade tomater med färskostdipp

Recept av Rebecka Bergström
350 g småtomater
Olivolja
Flingsalt
Färskost med vitlökssmak
Persilja
Panko
Image

Gör så här

1. Lägg tomaterna i en ugnsfast form och ringla över olivolja och flingsalt.
2. Ugnsbaka i 40 minuter på 200°.
3. Rör ihop färskosten med finhackad persilja och rosta panko i stekpanna tills det blir gyllene.
4. Lägg upp färskoströran i mitten av fatet, lägg ut tomaterna runt om och toppa med rostad panko och mer persilja.