Erbjudande KitchenAid - ange kod REDSKAP, få en gåva på köpet!

Gäller 21 mars - 3 april
Avslutad kampanj. Se alla våra aktuella kampanjer här.
Köp en KitchenAid Artisan Köksmaskin Ink Blue - få ett köksredskapsset på köpet när du anger rabattkod REDSKAP i kassan (värde 995 kr). Erbjudandet gäller t.o.m. 3 april, kan ej kombineras med andra rabattkoder eller personliga erbjudanden.
KitchenAid Artisan köksmaskin 5KSM156RGEIB i färgen Ink Blue finns endast hos oss på Cervera. Köksmaskinen är genomgående gjord av metall vilket gör den oslagbart hållbar och stabil. Den handgjorda tekniken tillsammans med hållbara material ger köksmaskinen en genomsnittlig livslängd på hela 30 år! Artisan har en tystgående, effektiv och robust motor som hjälper dig med vad du än behöver – röra, knåda eller blanda. Välj mellan tio olika hastigheter beroende på behov.
KitchenAid Köksredskap 15 delar är ett set med det mesta du behöver i redskapsväg i köket. Alla redskapen är tillverkade i en stabil och hållbar konstruktion i en härligt röd färg. Redskap är värmebeständiga upp till 232° och är säkra att använda på alla ytor inklusive non-stick. Alla delar utom konservöppnaren kan diskas i maskin.

Innehåller;
- 1 konservköppnare
- 1 skalare
- 1 visp
- 1 stekspade
- 1 slev
- 1 slickepott
- 9 mått i olika storlekar