/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Aarke

Kolsyremaskinerna från Aarke ger fantastiskt bubbelvatten, samtidigt som de är riktigt snygga. En Aarke kolsyremaskin är enligt många den bästa kolsyremaskinen.
Aarke
Aarke
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
16 produkter
16 av 16 produkter

Aarke Carbonator 3

Carbonator har sedan den lanserads hunnits uppgraderats några gånger. Den tredje generationen Carbonator har fått ett inkapslat säkerhetsventilsystem och ett nytt CNC-fräst precisionsmunstycke.

Färger

Välj mellan flera olika färger, så som exempelvis populära Aarke kolsyremaskin svart eller Aarke kolsyremaskin mässing. Kolsyremaskinerna finns även i färgerna koppar, sand och vit.

Material

Maskinerna är tillverkade av polerat rostfritt stål. Flaskorna är tillverkade av BPA-fri plast.

Aarke flaskor

Flaskorna har en snygg design som gör att de är fina att ställa fram på bordet.
Flaskorna är tillverkade av PET-plast som är BPA-fri och utan gifter. Du behöver inte bekymra dig över att flaskan ska ge vattnet någon bismak.
När du köper en kolsyremaskin ingår en flaska. En fördel kan vara att köpa flera flaskor för att alltid ha kallt kolsyrat vatten redo. Fyll en flaska med kolsyrat vatten och förvara den i kylen. Perfekta att plocka fram när törsten gör sig påmind.

Kolsyremaskinens många fördelar

Med en kolsyremaskin får du snabbt kolsyrat vatten, med eller utan smak. Du slipper släpa hem tunga flaskor, vilket är både besvärligt och dåligt för miljön. Det finns med andra ord många fördelar med att ha en kolsyremaskin hemma.

Gör smaksatt vatten

Med Aarke Flavour Drops kan du tillsätta smak till vattnet. Dropparna du tillsätter i vattnet är sockerfria, men fulla av smak. En flaska innehåller 50 ml smaksättning, vilket räcker till 40 liter vatten.

Black Rasberry

En fantastisk bärsmak som är både söt och syrlig på samma gång.

Citrus Twist

En fräsch citrussmak bestående av citron och lime. Riktigt uppfriskande.

Cucumber Lime

Vatten med smak av gurka och lime är fräscht och lättdrucket.

Wild Strawberry

Vatten med smak av solmogna smultron smakar sommar.
Kvalitet och hållbarhet i fokus
Företaget arbetar ständigt med att förbättra sin design, målet är att den ska vara både funktionell och tidlös. Kolsyremaskinerna är tillverkade av högsta kvalitet för att de ska kunna vara med riktigt länge.

Så använder du din kolsyremaskin:

  • Fyll flaskan med vatten upp till markeringen.
  • Fäst flaskan i maskinen.
  • Tryck ner spaken.
  • Kolsyra vattnet tills du hör ett surrande ljud.
  • Skruva loss flaskan.
  • Njut!

Började med en strävan efter perfektion

Det var 2013 som vännerna Carl Ljungh och Jonas Groth grundade företaget. Både Ljung och Groth hade arbetat som industridesigners under flera år. Det som gjorde att de beslutade sig för att starta ett eget företag var att de ville skapa något som levde upp till deras tanke om perfektion.
När de hade bestämt sig för att sikta in sig på kategorin köksmaskiner, började de fundera över en maskin där designen kunde förbättras. Deras gemensamma mål var att göra upplevelsen av att använda en köksmaskin mer njutbar.

Aarke Carbonator lanserades

Arbetet för att få fram bästa design, material och funktion tog många fyra år, men äntligen blev visionen verklighet. Carbonator lanserades 2016.
På sydsamiska betyder Aarke vardag. Det är just det som är tanken med maskinerna: att de ska användas varje dag.