/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Amundsen

Norska Amundsen tillverkar kaffe, godis och annat gott som sätter guldkant på tillvaron. Deras jul och påskgodis är uppskattade gåvor och du hittar ett stort urval av Amundsens sortiment hos oss på Cervera.
Amundsen
Amundsen
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
3 produkter
3 av 3 produkter

Amundsen påskkaffe

Det norska företaget tillverkar matvaror av högsta kvalitet som har det där lilla extra. Produkter från Amundsen sätter både guldkant på den egna vardagen och passar bra att ge bort i present. Till exempel tillverkar de varje högtid ett speciellt utvalt kaffe. Årets Påskkaffe 2023 är ett filtermalet och ljusrostat kaffe som består av 80 % arabicabönor från Brasilien och 20 % kaffebönor från Vietnam.

Amundsen kaffe och te-blandningar

De har även ett flertal andra kaffe och te-blandningar och bönor. Allt ifrån klassiskt Earl Grey te till spännande smaker som apelsin och chili te och chokladkaffe. Gillar du inte att dricka varma drycker med koffein i så har de en magisk blandning med kakao och het chili som du kan göra varm choklad med riktig hetta av det specialframtagna kakaopulvret.

Amundsen Påskpresenter

Påskkaffet är en perfekt gåva att ge bort i påskpresent och de har även flera andra produkter som passar bra till att överlämna vid festliga tillfällen.
De har till exempel ett set som är underbart att ge bort när du är bortbjuden på påsk lunch. Setet innehåller påskkaffe, chokladägg från Amundsen och Citron och Limedragerade mandlar från Amundsen.
Allt detta i en fin gul presentförpackning som gör att den både ser väldigt fint ut och smakar underbart!

Amundsen på Cervera

Hos oss på Cervera hittar du även flertalet andra godis, kaffe och te produkter från Amundsen Spesial som också har ett ljuvligt innehåll med en fin paketering. Allt tillverkat av högsta kvalitet och omsorg. Det gör att deras produkter blivit väldigt uppskattade både som presenter vid högtider som påsk, jul och midsommar och när du vill få eller bjuda på lite vardagslyx!