/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Esteri

Arabias underbara Esteri porslin är en modern klassiker. I serien med det blåblommiga mönstret finns tallrikar, muggar, kannor och skålar. Köp Esteri Tomulas älskade servis på Cervera!
Esteri
Esteri
Finns i lager
Varumärke

    R

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
6 produkter
6 av 6 produkter

Arabia porslin med blått mönster

Det underbara Esteri mönstret har blivit en modern klassiker och är ett av det finska designföretaget Arabias mest älskade mönsterserier.
Det finns tallrikar, muggar och skålar i porslin som pryds av det 70-talsinspirerade blommönstret i olika blå nyanser.

Vem har formgivit Esteri?

Mönstret har fått sitt namn från den finska designern Esteri Tomula (1920–1998) som formgav mönstret 1973.
Hon var känd för att rita alla sina mönster och former för hand och göra de väldigt detaljerade. Det syns också i de intensiva illustrationer som utsmyckar servisen.

Vad är det på Esteri mönstret?

Det retrodoftande mönstret består av vackert illustrerade blommor i en blå färgskala. Idag pryder det blommiga motivet en servis som består av:

Arabia Esteri tallrikar och skålar

Det finns två tallrikar i servisen som är 19 och 24 cm i diameter samt en matchande skål.

Arabia Esteri Mugg

Det finns även kannor och serveringsfat i serien. Mycket uppskattad, både att få i present och att använda vid fikastunder, är den fina muggen med blommönster. Alla dessa porslinsprodukter från Arabia tål mikrovågsugn och att diskas i maskin så att du kan använda dem dagligen.
Köp din favorit eller en hel matchande servis i det underbara blåa mönstret.

Mixa olika Arabia mönster

Varför inte blanda servisen med annat porslin från Arabia. Dels passar det utmärkt till att bryta av deras mer klassiska vita porslin med några färggranna produkter. Du kan också skapa en häftig dukning genom att blanda till exempel detta blommönster med det blå Pastoraali porslinet som också är blommigt. I båda serviserna finns samma produkter, till exempel tallrikar och muggar, i enhetliga storlekar så det blir en snygg matchning av porslin! Du kan köpa både Esteri, Pastoraali och många andra serviser från Arabia hos oss på Cervera!