/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Blomus

Blomus signum har länge varit det rostfria stålet. Företaget har under åren även tagit fram många andra produkter i andra högkvalitativa material.
Blomus
Blomus
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    5

  • A

Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
37 produkter
37 av 37 produkter

Blomus Sortiment

Företaget erbjuder stilrena inredningsprodukter för hela hemmet. Vill du ha produkter som håller över tid, både vad gäller kvalitet och design, ska du investera i produkter från Blomus. Företagets långa erfarenhet har gjort att de utvecklat en fingertoppskänsla för hur tidlösa och samtidigt innovativa produkter bäst tas fram. Produkterna har ofta någon detalj eller funktion som känns nytänkande och samtidigt självklar. Börjar du botanisera bland Blomus produkter kommer du snart inse att ingenting har lämnats åt slumpen.

Hall

Hallen är det första du och dina gäster möts av efter att ha klivit in genom ytterdörren. Varför inte då ge den lite extra kärlek?
Företaget har flera snygga nyckelskåp. Med ett nyckelskåp behöver du aldrig leta efter dina nycklar. Nyckelskåpet blir också en elegant detalj i hallen.
Företaget erbjuder även flera eleganta paraplyställ, klädhängare och väggkrokar.

Kök

Vill du ha produkter som har det lilla extra där varje detalj är genomtänkt ska du spana i Blomus köksprodukter. Vad sägs exempelvis om ett rivjärn som du hellre har ståendes framme än gömmer i köksskåpet när du inte använder det? Eller praktiska och snygga grytlappar i silikon som du vet kommer vara dina följeslagare år efter år? Servera sedan maten på en stilren tallrik eller i en skål.
En köksprodukt med genomtänkt design och funktion brukar uppskattas av de allra flesta. Produkterna passar därför utmärkt att ge bort i present.

Vardagsrum

Med företagets produkter kan du med enkelhet skapa ett mysigt vardagsrum. Många kan nog hålla med om att vinnande koncept för att skapa ett hemtrevligt vardagsrum görs med hjälp av en lampa med rätt belysning, väldoftande doftljus och en vas fylld med blommor. Allt detta kan du hitta i företagets sortiment.

Badrum

Vill du uppgradera ditt badrum erbjuder företaget allt du kan tänkas vara ute. Vare sig du vill ha en handduk i en stilfull färg och skönt material eller om du söker en toalettborste, toapappershållare, duschhylla, väggkrok, sophink, tvålpump, spegel eller duschskrapa hittar du det i företagets breda sortiment.

Trädgård

Blomus eldstad, eller eldlykta som den också kallas, ger uteplatsen en gemytlig känsla. För finns det något mer rofyllt än att samlas runt en levande eld? Den portabla eldstaden passar lika bra att ta med på utflykten som att ha i trädgården eller på balkongen.
Vill du hålla ovälkomna gäster borta från din trädgård eller från din balkong ska du spana in Blomus vindsnurror i snyggt rostfritt stål. Är det i stället så att du vill bjuda in gäster från djurriket ska du spana in det välkomnande fågelbad som också kan användas som fågelbord.


Familjeägt

Det familjeägda företaget Blomus grundades 1921 i Tyskland och drivs idag av den fjärde generationen Blome.
Kvalitén står nämligen alltid i fokus när Blomus tar fram nya produkter.
Produkterna hittas idag hemma hos många design- och kvalitetsmedvetna konsumenter. De imponerar med sin stilrena design som ger inredningen en lätt och luftig känsla.