/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Brabantia

Brabantia är ett företag som designar och producerar ett stort antal hushållsprodukter. De är mest kända för sin pedalhink, tvättkorg, smart förvaring och olika köksredskap som är resultatet av över hundra års innovation och utveckling.
Brabantia
Brabantia
Finns i lager
Varumärke

    B

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
46 produkter
40 av 46 produkter

Brabantia - från pedalhinkar till brödlådor

Brabantias produkter, som till exempel deras slitstarka tvättkorgar och ikoniska Pedalhink 30 l, har en lång hållbarhet som kommer vara en central del av ditt hem under en lång tid, både eftersom produkterna är tillverkade i slitstarkt material och så väldesignade så att du inte tröttnar på dem i första taget även när de står framme.
Det speglar företagets filosofi. Att skapa användbara produkter som håller länge och som gör att den tid vardagssysslorna tar känns lite kortare.
Produkterna har blivit så populära då de kombinerar funktionalitet och innovation med miljömedvetenhet och en snygg paketering.

Brabantias köksprodukter

Idag erbjuder Brabantia smarta hushållsartiklar inom allt ifrån inredning för ditt badrum i form av toalettborstar, pedalhinkar och tvättkorgar till köksprodukter som diskställ, förvaringsburkar och brödlådor.
De tillverkar även produkter som underlättar matlagningen i köket som till exempel grytor och deras välkända korkskruvar som finns i miljontals hem världen över. När de först lanserades 1985 var de en revolution med dess vackra och användbara design och materialet som var av hållbar plast.

Designed for living

2019 firade företaget 100 år och har ända sen starten haft en stark tro på hållbara, både i miljö och materialavseende, produkter designade för att leva med och göra vardagen lättare. Deras slogan som väl sammanfattar deras produkter lyder Designed for living.

Brabantias filosofi

Allt som Brabantia tillverkar har en tanke bakom sig, både i tillverkningen där återvunnet material och andra miljöfaktorer spelar en stor roll, och i själva produkterna som designas för att både effektivisera vardagen och göra den smidigare, roligare och samtidigt vara vackra att titta på när de inte används. De är till exempel kända för sitt ikoniska Patrice-mönster, vilket är ett blommönster i färgerna brunt, orange och rosa.

Brabantia och Cervera

Produkten sammanfattar deras sortiment bra, en lika vacker som användbar design tillverkad i material som är hållbart både i användning och miljösynvinkel.
På Cervera är vi stolta över att Brabantia är en del av vårt utbud då det är ett företag som ligger i framkanten inom produktion av hushållsprodukter.

Brabantias historia

Företaget startades 1919 i regionen Brabant i Holland. Då som nu är det ett familjeföretag. Från början tillverkade man mjölk- och andra sorters kannor men med åren utökades produktkatalogen.
De har därmed en lång historia av att ta hushållsprodukter som används i det dagliga livet och utveckla dessa till genomtänkta designobjekt. Detta har varit en röd tråd i tillverkningen genom åren. Som exempel kom 1955 en av deras mest uppskattade produkter, pedalhinken, ut på marknaden och den har sen dess följt med teknologins utveckling fram till dagens pedalhinkar med ”touch bin”-teknologi, som är en funktion för automatisk öppning och stängning av soptunnan.
Idag tillverkar de förutom pedalhinkar även diskställ, köksredskap, andra sorters sophinkar och soptunnor, strykbrädor och deras välkända torkvinda.