/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Chef & Sommelier

Chef & Sommelier är varumärket som tar fram champagneglas, vinglas och vattenglas som är lika vackra som de är tåliga. Med glas från Chef & Sommelier vågar du skåla i glasen.
Chef & Sommelier
Chef & Sommelier
Finns i lager
Varumärke

    B

  • C

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
761 produkter
40 av 761 produkter
Vin- och matkunniga personer är med i framställningen av glasen. Det gör att glasen framhäver drycken de är avsedda för på bästa sätt. Har du lagt ner tid på att laga maten och köpt ett gott vin att servera till? Låt i så fall glasen från Chef & Sommelier förhöja upplevelsen ytterligare.

Tålig glaskvalitet

Det är materialet Kwarx som gör glasen både tåliga och fylla av lyster. Kwarx kombinerar med andra ord det bästa från två världar. Kwarx är en unik blandning och har marknadsförts som glas som nästan inte kan gå sönder. Det tåliga glaset står emot repor, vilket gör att du kan känna att du våger använda det. Att glasen är så tåliga har gjort att de blivit väldigt populära på barer och inom restaurangväsendet, men såklart är det lika praktiskt att ha tåliga glas i hemmet som i barer och restauranger.

Chef & Sommelier Open Up

I Serien Open up finner du champagneglas, vinglas, vattenglas och karaff. Seriens glas har en lätt kantad form, som också upplevs som mjuk. Glasen sticker ut och känns igen tack vare sin unika form. För den som är intresserad av mat, dryck och design är glasen helt perfekta.

Champagneglas 20 cl

Open Up champagneglas är populära glas från varumärkets serie Open Up. Glaset har det mesta man kan tänkas önska av ett champagneglas. Det tål mycket, det blir inte repigt och formen är perfekt anpassad för champagne. Glasets tulpanform gör att bubblorna stannar länge i glaset.

Champagnecoupe 30 cl

Föredrar du i stället att dricka champagnen eller det mousserande vinet ur coupe-formade glas har Chef & Sommelier även det i sitt sortiment. Glasen passar lika bra till bubblet som att servera efterrätten ur.

Vitvinsglas 40 cl

Vitvinsglasen blir snabbt favoriterna som gärna plockas fram ofta. Att de är så tåliga gör att du även vågar använda dem till vardags. Servera vatten och juice ur vinglasen för en festlig känsla varje dag. Som vinglas fungerar det lika bra till både röda och vita viner.

Rödvinsglas 47 cl

Rödvinsglaset som rymmer 47 cl är perfekt formad för att rödvinet ska komma till sin rätt.

Rödvinsglas 55 cl

Rödvinsglaset i storlek större känns festligt. Tycker du om att dricka ekfatslagrade viner är detta vinglas perfekt.

Vattenglas 38 cl

Vattenglaset är fint att placera bredvid vinglasen, eller låta det stå själv. Fyll vattenglaset med vatten eller varför inte blanda en drink i glaset?

Karaff 1,4 l

Vad du än ska servera för dryck känns det genast mer festligt om den serveras ur en karaff. Använd karaffen som vattenkaraff eller låt vinet luftas i karaffen innan du serveras det.

Bra present

I stort sett alla brukar uppskatta glas som framhäver drycken på bästa sätt och dessutom är tåliga. Glasen är därför en perfekt present till bröllopsparet, den som ska flytta hemifrån eller till den som önskar uppgradera sina glas.