/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Cosori

Cosori Airfryer gör att du kan tillaga mat hälsosamt. Med en Cosori varmluftsfritös kan du fritera med liten mängd olja. På Cervera finns många olika modeller av Cosori köksmaskiner som Smart, Premium och Pro. Dessutom finns Dehydrator som låter dig torka svamp och annan mat.
Cosori
Cosori

Cosori Premium Smart Airfryer - Bäst i test 2023

Enligt Test Piloterna blev Cosori premium smart airfryer bäst i test 2023. Företaget tillverkar ett antal olika modeller varmluftfritöser som det också kallas. Gemensamt för alla deras produkter är den höga kvaliteten som gjort att de vunnit airfryer bäst i test-utmärkelser ett antal gånger samt användarvänliga och snygga design som de bland annat vunnit Red Dot Design Awards för.
Modeller som Cosori Premium Airfryer, Cosori Smart Airfryer, Cosori Pro Airfryer och Cosori CP 158 är alla exempel på sådana modeller som snabbt och enkelt tillagar nyttig mat.

Cosori Airfryer Dehydrator

En multifunktionell Dehydrator kan göra allt det som en airfryer gör. Dessutom har den en uttorkningsfunktion som gör att du kan torka svamp, frukt, bär och andra råvaror så att de håller länge. Med hjälp av en Dehydrator kan du till exempel torka svamp så att du kan göra svamprätter som kantarelltoast eller sås med svamp året om!

Cosori tillbehör

I varje modell ingår förutom själva fritösen:
  • Matkorg / Friterkorg
  • Ställ/grillgaller med 5 spett
  • Användarmanual
  • Recepthäfte med över 100 recept

Cosori recept

Det medföljer en receptbok med över 100 olika recept med enkla guider för hur du går till väga för att tillaga dem.
Så vare sig du är nybörjare i köket eller en expert kan du bli inspirerad av recepten eller lära dig grunderna i hur du lagar mat med en varmluftsfritös. Varför inte prova att laga churros med en airfryer. Eller om du vill laga något lika gott som nyttigt fritera broccoli eller blomkål! Recept på churros och andra efterrätter, lunch, middag och mellanmål finns med.

Cosori varmluftsfritös med Vesync-app

Dessutom kan du med deras Smart wifi VeSync-app styra din luftfritös. Med hjälp av din telefon kan du manövrera din köksapparat vare sig du är hemma eller utanför hemmet. Du kan till exempel sätta på din varmluftsfritös på vägen hem så den är varm när du kommer hem eller övervaka din matlagning från soffan. Du får till exempel alarm om när det är dags att vända eller ta ut maten.

Cosori på Cervera

Vi på Cervera är glada att kunna erbjuda våra kunder ett antal av deras köksmaskiner. Populära modeller som Premium, Smart och Dual Blaze Airfryer som gör matlagningen lättare och mer hälsosam.

Vad är en airfryer

Det är en köksmaskin som tillagar och friterar din mat med minsta möjliga mängd stekfett, olja eller annat matfett. Detta är möjligt eftersom tillagandet sker med hjälp av cirkulerande varmluft.
Varmluftstillagningen gör att maten får en jämn och fin stekyta. Det är dessutom väldigt enkelt att tillaga mat med en varmluftsfritös. Alla Cosori maskiner är förprogrammerade med program som gör att du enkelt kan tillaga kyckling, pommes frites, churros eller olika grönsaker.

Vad är skillnaden mellan en Airfryer och en varmluftsugn?

Skillnaden mellan en varmluftsfritös och en varmluftsugn är att när du tillagar mat i en airfryer så tillreds maten i en mindre behållare som även har en högre lufthastighet och snabbare når en hög temperatur. Detta gör att tillagningstiden blir kortare och mer koncentrerad.