/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Demeyere

Demeyere har ett brett utbud av köksredskap anpassade för olika typer av matlagning. Uppskattar du kvalitet och genomtänkta material är Demeyeres produkter helt rätt för dig.
Demeyere
Demeyere
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
75 produkter
40 av 75 produkter
Demeyere är det belgiska företaget som funnits i över 100 år. Demeyere tar fram köksredskap av hög kvalitet i rostfritt stål. Vare sig du vill uppdatera köket med rostfria stekpannor eller en rostfri kastrull har Demeyere det du söker.

Demeyere stekpanna

Företaget erbjuder ett brett utbud av stekpannor. Söker du rostfria stekpannor och stekpannor med non-stick har varumärket det du söker. Demeyere erbjuder stekpannor i flera olika utföranden, både vad gäller storlek och funktion. Vare sig du söker en traktörpanna i rostfritt stål eller en mini-stekpanna hittar du den i sortimentet.

Demeyere kastrull

I sortimentet hittar du även en mängd olika kastruller. Det finns både små och stora kastruller i sortimentet. Välj mellan en rostfri kastrull i rostfritt stål och en kastrull med non stick-beläggning. Är du på jakt efter nya kokkärl har du kommit helt rätt.
Demeyeres serier

Demeyere har en serie för alla.

Alu Pro

I serien Alu Pro hittar du stekpannor med en exceptionellt bra värmefördelning. Pannorna är även tåliga mot repor. Pannorna i serien har varumärkets patenterade TRIPLINDUC®-botten som ger en riktigt bra kontaktyta och fungerar upp till 30 procent bättre på induktionshällar än vad många andra pannor gör. Beläggningen är uppbyggd av fem skikt med ett skyddande lager av titanpartiklar som gör pannorna ännu mer hållbara.

Apollo

Serien Apollos produkter är Silvinox®-behandlad. Det innebär att de har fått en rejäl rengöring av det yttre stålet. När kärlet ska rengöras släpper råvarorna från kärlet och det går därför lätt att diska kärlen.

Atlantis

I denna serie återfinns produkter av högsta kvalitet. Kärlen har IductoSeal-botten, vilket bland annat innebär att den består av sju olika lager. De olika lagren, bestående av silver och koppar, ser till så att värmefördelningen blir optimal. Denna botten värmeleder 33 procent bättre än traditionella bottnar.
Produkterna i Ataltis är Silvinox-behandlade, vilket innebär att de har gått en ordentlig rengöring av det yttre stålet.

Industry

Produkterna i Industry har fantastiska egenskaper. Produkterna är Silvinox-behandlade, botten är Demeyeres TRIPLINDUC® och det går riktigt snabbt att värma upp en panna från serien. I korthet kan serien beskrivas ha amerikansk stil och europeisk teknik. Det bästa av två världar möts i serien Industry.

Multiline

Pannorna från Multiline är lätta att använda och fångar snabbt upp värmen. Mutiline är serien som kombinerar kvalitet med användarvänlighet. Produkterna blir därför snabbt vardagsfavoriter.

Proline

Proline passer lika bra för proffskocken som för den glada amatören. Tack vare pannornas 7-lagersmaterial som följer ända upp till pannornas kant får pannorna mer stekyta. Värmefördelning är optimal och pannorna är lätta att använda och rengöra.

Resto

Resto är den prisvärda serien som består av rostfria produkter som har 3-plybottnar.
Om Demeyere
Det belgiska familjeföretaget etablerades redan 1908. Sedan dess har företaget tagit fram innovativa köksredskap som håller högsta kvalitet. Varje produkt är framtaget i ett material anpassat för just den produktens användningsområde. När företaget tar fram produkter finns är varje del väl genomtänkt. De rostfria köksredskapen kommer att vara med dig år efter år.
Demeyeres serier:
Alu Pro 🌍
Apollo 🌍
Atlantis 🌍
Industry 🌍
Multiline 🌍
Proline 🌍
Resto 🌍