/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Drit Forbanna

Drit Forbanna är ett norskt företag som tillverkar smakrika BBQ-såser, rubs och pesto med attityd. Både i utseende och smak!
Drit Forbanna
Drit Forbanna

Drit Forbanna – smaker, såser och oljor med attityd

Är du trött på tråkig mat som saknar smak och karaktär? Vill du ge dina rätter en extra kick som får dig att säga wow? Då är Drit Forbanna något för dig!
Drit Forbanna är ett norskt företag som producerar såser, oljor i form av olivolja och chiliolja, glögg, rubs och pesto med naturliga ingredienser och spännande smakkombinationer. Dessutom i snygga förpackningar som gör de lika fina att ge bort som att ha hemma i köket.

Drit Forbannas produkter:

  • BBQ Sås: En klassisk amerikansk BBQ-sås med rökig smak och lite sting. Perfekt till kött, fisk eller grönsaker på grillen.
  • Drit Forbanna Söt & Stark: En söt och stark sås med mango, chili och ingefära. Passar bra till asiatiska rätter eller som dip till snacks.
  • Kinaputt: En kryddig sås med soja, sesamolja och vitlök. Ger din mat en asiatisk touch och fungerar fint till nudlar, ris eller wok.
  • Kruttrøyk: En smakrik sås med bacon, lök och paprika. Smakar gott till pasta, pizza eller burgare.
  • Svinepels: En syrlig sås med äppelcidervinäger och honung. Passar utmärkt till fläskkött eller revbensspjäll.
  • Drit Forbanna Buffalo sås: En het sås med cayennepeppar och smör. Perfekt till kycklingvingar eller pommes frites.
  • Onkel Grusom special: En extremt stark sås med habanero chili och curry. Endast för de modigaste!
  • Håvard Skogvoll special: En ännu starkare sås med ghost pepper chili och vitlök.
  • Ljus Isglögg: En ljus glögg med apelsin, kanel och nejlika. God att dricka varm eller kall året runt.
  • Drit Forbanna Balsamico: Fyra olika smaker av balsamico- jordgubbe & basilika, mango & chili, granatäpple & rosmarin samt päron & timjan. Passar fint till sallader, ostar eller desserter.

Vad betyder Drit forbanna?

Drit forbanna är norska och betyder ungefär skitförbannad.
Deras produkter är inspirerade av en konstnär som var känd för att vara just drit forbanna, men också för att skapa fantastiska konstverk. De vill att du ska känna samma passion och kreativitet när du lagar mat med deras varor som när en konstnär skapar sina verk.

Det är helt enkelt fantastiska produkter med attityd. Både i form och innehåll. Därför fungerar en flaska från Drit Forbanna som sagt lika bra att ge i present i stället för blommor om du ska bort på middag som att höja smaken på dina egna maträtter.