Villkor

Eva Solo

Eva Solos produkter har nått stor popularitet och det är inte så konstigt. Idag finns det en kaffemugg, termos, termoskanna, termosmugg, vattenflaska, karaff, vinglas eller vattenglas från Eva Solo i nästan varje hem.

Historia

Företaget Eva Solo A/S har funnits i över hundra år. Företaget drivs nu av en fjärde generation. Dagens ägare heter Jan Engelbrecht och det är hans mamma Eva som har gett namn till företaget. Det var Evas pappa som var grundare av företaget och han döpte det således efter sin dotter.

Passion, integritet, nytänkande och affärsmannaskap är de fyra värden som företaget bygger sin affärsverksamhet kring. Designen är användarvänlig och högkvalitativ. Företaget har idag ungefär 60 anställda med huvudkontoret beläget i Måløv, Danmark.

1949

Företaget lanserade en bägare med lock som kunde användas som citruspress. Produkten kunde alltså användas till två olika saker, något som var väldigt nytt för sin tid.

1970

Företaget var först med att lansera köksutrustning som var snygg att ha ståendes framme. Dessa lanserades i samband med att öppna kök blev alltmer populära 1997 Varumärket Eva Solo startades

1997

Varumärkets fokus är enkla föremål med tydliga linjer. Produkterna inom varumärket har fokus mot hemmet. Produktera är uppdelade under de olika kategorierna cooking, serving, outdoor och living.

Serien av köksredskap som först lanserades under varumärket Eva Solo fick namnet just för att produkterna bestod av solo-produkter.

2010

Produkterna i serien Eva Solo gick så bra att företaget som från början enbart hette Eva fick namnet Eva Solo.

Nya produkter varje halvår

Trots många klassiska produkter lutar sig inte företaget tillbaka mot dem. Företaget lanserar nya produkter varje halvår.

Designers

Flera framstående designers arbetar och har arbetat med företaget. Över åren har de designers som företaget arbetat med tagit emot över 200 designpriser.

Populära produkter

Många produkter från varumärket har blivit väldigt populära.

Termosmugg

Eva Solo har ett brett utbud av termosar. Många är designade för att du lätt ska kunna öppna dem med bara en hand, perfekt när du är i farten och har händerna fulla. Termosmuggarna håller värmen länge och är tillverkade i slitstarka material. Muggarna kommer med olika färgdetaljer, alla kan med andra ord ha en mugg i sin favoritfärg.

Vattenflaska

Att alltid ha en vattenflaska nära till hands är lika praktiskt under arbetsdagen, eller i skolan som efter träningen eller på utflykten. Flaskorna har en stilren design och är tillverkade av rostfritt stål eller borosilikaglas.

Termoskanna

Vill du ha en termoskanna som inte bara håller värmen bra utan också är snygg att ställa fram på bordet. I så fall ska du spana in företagets breda sortiment av termoskannor som finns i olika färger och former.

Karaff

Att servera vatten eller vin ur en snygg karaff förhöjer ofta hela upplevelsen av drycken. Dessutom är den fin att ställa fram på bordet.

Vinglas

De karaktäristiska vinglasen från Eva Solo har en sned kant som både är elegant och drickvänlig. Varumärket erbjuder flera olika vinglas anpassade för olika vintyper. Vare sig du ska dricka Bourgogne, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling, viner gjorda på syrah och zinfandel eller andra typer av viner så hittar du garanterat ett passande glas bladn Eva Solos sortiment.

Eva Solo | glas, karaff, muggar & mer porslin Eva Solo | glas, karaff, muggar & mer porslin

Får vi bjuda på en kaka?

För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta.

Här kan du läsa mer om cookies