/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Götefors porslin

Götefors porslins sortiment består av produkter för det dukade bordet. Produkterna håller genomgående hög kvalitet och inspirationen är hämtad från den nordiska porslinhistorian. Det svenska varumärket tar fram produkter med fokus på hållbarhet, kvalitet och funktionalitet.
Götefors porslin
Götefors porslin
Finns i lager
Varumärke

    H

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
26810 produkter
40 av 26810 produkter

Emma von Brömssen porslin

Götfors porslin har i ett samarbete med Emma von Brömssen tagit fram serierna Selma och Botanica.
Emma von Brömssen arbetar även hon med fokus på hållbarhet och kvalitet. Det märks i de produkter som hon tar fram. Hon arbetar mycket med blå färger och hämtar inspiration från naturen. Med von Brömssens produkter får du ett levande hem.

Årets stjärnskott

Von Brömssen fick 2016 utmärkelsen Årets stjärnskott av Elle Decoration. Detta eftersom hon med en stark känsla för naturens inspiration, såväl som en fantastisk skicklighet, tar fram unika mönster.

Botanica

Von Brömssen är formgivaren bakom serien Botanica, framtagen i samarbete med Götefors porslin. Produkterna i serien Botanica har ett levande mönster som är svårt att inte falla för. De naturinspirerande mönstren på koppar och fat, med namnen Daggkåpa, Field, Myrten och Funkia gör sig lika bra på egen hand som tillsammans.

Selma

Serien Selma är även den formgiven av von Brömssen, för Görefors porslin. Inspirationen har hon hämtat från Selma Lagerlöfs klassiska bok Nils Holgerssons underbara resa. I serien hittar du tallrikar, brickor och muggar.
Delarna i serien Selma har namnen Fjäder och Fågel.

Blåvitt porslin

Det blåvita porslinet från Götefors porslin, designat av Emma von Brömssen, känns både modernt och tidlöst. Blåvitt porslin brukar uppskattas av de flesta och går även att matcha med andra serier i samma färger. Blåvitt är en svårslagen kombination som är lätt att tycka om.

Porslin och brickor

Götefors har tallrikar, koppar och brickor. Delarna är lika fina var för sig som tillsammans.

Kopp med öra

Kopparna med öra rymmer 24 cl. Kopparna är perfekta för en mindre kopp kaffe, te eller vatten. Koppen har en rak form. Passar lika bra till frukosten som till eftermiddagsfikat.

Tekopp med fat

Tekoppen med fat har en klassisk design. Koppen har en rundad form. Koppen rymmer 34 cl och lämpar sig därför perfekt för te.

Mugg med öra

Den något rundade muggen rymmer 41 cl. Den passar perfekt för en kopp te eller en stor kopp kaffe.

Brickor

Brickorna kommer i två storlekar: 31 cm i diameter och 38 cm i diameter. Den är tillverkad av laminerad björkfaner som tål att diskas i diskmaskin. Brickorna är lika fina att ha framme som dekoration, lutade mot en vägg eller placerade på ett bord, som de är praktiska när något ska dukas fram. Med en bricka spar du mycket tid.

Tallrikar

Tallrikarna finns i storlekarna 21 cm i diameter och 24 cm i diameter. Använd som assietter, mattallrikar eller uppläggningsfat.

Skål

Skålen rymmer 52 cl. Perfekt till soppan, pastan eller yoghurten. Eller varför inte använda den som en liten chipsskål eller fruktskål?

Porslin som tål diskmaskin

Porslinet tål att diskas i diskmaskin. Det gör att du kan använda kopparna och tallrikarna varje dag. Låt vardagen bli lite finare med Götefors porslin.