/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hilke

Varumärket Hilke Collection med rötter i Italien erbjuder en mängd handtillverkade inredningsdetaljer i mässing, marmor och glas av högsta kvalitet. Den klassiska, feminina och stilrena designen med en modernistisk twist är signifikant för produkterna signerade Hilke.
Hilke
Hilke
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    5

  • A

Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
89 produkter
40 av 89 produkter

Hilke Ljusstakar

Hos Cervera hittar du allt från ljusstakar och vaser till marmorbrickor, glasunderlägg och knoppar - allt med Hilkes vackra prägel.

Bakgrund

Grundaren till Hilke Collection är Giovanna Hilke som startade varumärket år 2015 i Linköping. Hon skapade de första vackra ljusstakarna som utbildad maskiningenjör och med ett brinnande intresse för inredning. Giovanna Hilke har knutit samman sin passion för form och funktion med sin utbildning inom både teknik och design vilket ligger till grund för de vackra och användbara produkter som Hilke erbjuder idag. Hilke Collection AB ägs och drivs av Giovanna Hilke tillsammans med teamet av personal inom ekonomi, logistik och sälj. Med tiden har en gedigen kollektion av inredningsprodukter vuxit fram som idag säljs i de mest framstående inredningsbutikerna i Sverige och även i andra länder.

Vision

Visionen bakom varumärket är att skapa tidlös och vacker design för det moderna och eleganta hemmet. Alltihop skapat med kärlek och en ansvarsfull produktion. Därför arbetar Hilke Collection med material av högsta kvalitet för att främja en hållbar konsumtion. Det långsiktiga perspektivet genomsyrar varumärket som skapar produkter med ett långt liv, som kan glädja generation efter generation.

Designsignatur

Hilke Collectionstävar i sin skapandeprocess efter att hitta den perfekta balansen i varje produkt. Man kombinerar det rena med det luxuösa, det moderna med det klassiska och det strama med det feminina, allt enligt ’Hilke Collections designsignatur’. Inspirationen bakom designen är hämtad både i det italienska uttrycket och det skandinaviska. Med en fot i italien och en i Sverige hämtar Hilke inspiration från konst, mode och samtid med fokus på en bestående och hållbar stil i inredning. Därigenom skapas de iögonfallande vackra och eleganta inredningsdetaljerna som kännetecknar varumärket

Sortiment

Från det att de första ljusstakarna skapades 2015 har sortimentet vuxit och innefattar idag allt från de vackra ljusstakarna till eleganta brickor och servettringar. Fina Alba ljusstake i mässing är ett praktexempel på Hilkes designsignatur. "Alba" betyder gryning på italienska och med den här handgjorda ljusstaken i mässing och glas på bordet eller i fönstret sprider du ett harmoniskt ljus i hemmet. En annan favorit i sortimentet är den vackra marmorbrickan som sätter extra guldkant på serveringen. Duka fint med frukost på sängen eller bjud gästerna på snittar och ett glas bubbel. Brickan har en vackert marmorerad yta och ger varje bricka ett unikt uttryck. Exklusiva handtag i solid metall pryder brickan. Eftersom alla Hilke Collections produkter är handgjorda kan små ojämnheter förekomma, vilket gör varje produkt än mer speciell och exklusiv.