/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Klimchi

Klimchi tar fram handtillverkade glasprodukter av högsta kvalitet. Spana bland annat in Klimchis fantastiska karaffer och glas. Populära serien Hobnail har en unik bubblig yta som är svår att motstå.
Klimchi
Klimchi
Finns i lager
Varumärke

    K

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
68 produkter
40 av 68 produkter
Hos oss på Cervera hittar du ett brett utbud av Klimchis produkter. Botanisera bland produkterna i serierna Hobnail och Marika. Du kan med fördel kombinera produkter från olika serier med varandra. Precis som att det kan bli riktigt effektfullt att duka med olika glasfärger. Du lär knappast ångra dig om du vågrar ta ut svängarna med Klimchis produkter!

Klimchi karaff

Är du på jakt efter en karaff har Klimchi med största sannolikhet det du söker. I Klimchis sortiment hittar du flera olika varianter av karaffer, både vad gäller färg och form. En glaskaraff kan du använda för att servera vatten, saft eller vin ur. Använd den till vardag såväl som fest. Serveringen får garanterat ett lyft med en Klimchi karaff.

Klimchi Hobnail

Produkterna i serien Hobnail känns igen på strukturen som är bubblig, nästan taggig. Produkterna förekommer i flera olika glasfärger, däribland blå, grå, grön, gul, lila, rosa, svart, turkos och klarglas.

Hobnail karaff

I serien finns flera olika varianter av karaffer, både långa, låga, runda och lätt kantiga. Karafferna kan med fördel kombineras med varandra. Hobnail karaffer är Klimchis mest populära produkter. Det är inte så konstigt. Karafferna gör sig lika bra på egen hand som tillsammans med övriga produkter från varumärket.

Hobnail glas

Dricksglaset har samma struktur som övriga produkter i serien Hobnail. Välj mellan glas i grönt glas, gult glas, rosa glas eller klarglas. Eller varför inte blanda glas i flera olika färger? Glasen rymmer 20 cl. Hobnail vas Vasen Egg är svår att motstå. En perfekt vas för både ett par snittblommor som för en mer fyllig bukett.

Klimchi Marika

Till skillnad från Hobnail är produkterna i serien Marika mer diskreta i sin form. Strukturen är slät, men svarvad. Glasens struktur kommer allra bäst till sin rätt när den exponeras för ljus.

Marika karaff

I serien Marika finns karaffer i flera olika färger. Vill du ha en stilren karaff som ändå är unik ska du spana in karafferna i serien.

Marika glas

Dricksglasen gör vardagen roligare och festdukningen festligare. Perfekta glas för alla tillfällen.

Marika vas

Den klotformade vasen i serien Marika är lika fin med en bukett blommor som den är fin på egen hand.

Om Klimchi

Klimchi har funnits ända sedan 1905 när Antonin Jilek grundade glasverket. Ända från början har glasverket var känt för att glaset som skapas är tidlöst och håller en enastående kvalitet. Glaset tas fram tillsammans med konstnärer och glashantverkare.
Alla produkter tillverkas för hand i staden Kamenicky Senov som är en liten stad i Tjeckien. Staden anses av många vara glastillverkningens Mecka.
Klimchi lyckas kombinera det bästa från två världar när glaset tas fram. Klassiskt hantverk möter modern design och resultatet är svårslaget.
Det böhmiska glaset är en kvalitetsstämpel för att glaset håller hög kvalitet. Den blyfria kristallen i kombination med formerna gör glasverken från Klimchi svåra att motstå.