/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Lyngby Porcelain

Det danska företaget Lyngby Porcelain har funnits sedan 1936. Företaget tar fram porslin, vaser, ljuslyktor och andra vackra designföremål. Alla produkter har en genomtänkt design och håller hög kvalitet.
Lyngby Porcelain
Lyngby Porcelain
Finns i lager
Varumärke

    R

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
195 produkter
40 av 195 produkter

Lyngbyvas

Lyngbyvasen har blivit en riktig klassiker som finns i flera olika utföranden. Lyngby vas kan fyllas med blommor, men gör sig också lika bra på egen hand. Placera den på en hylla, byrå eller på ett bord. Vasen är en riktigt vacker inredningsdetalj som är svår att tröttna på.

Lyngbyvas – set om tre

Hos oss på Cervera hittar du Lyngbyvasset. I setet finns tre vaser i olika storlekar. Vaserna har storlekarna 8, 10 och 12 centimeter. Perfekt att ge bort som present till bröllopsparet, den som ska flytta hemifrån eller till den som fyller år. Vaser brukar uppskattas av de allra flesta.

Lyngby ljuslykta

Ljuslyktorna från Lyngby Porcelain har en stram och enkel design som passar i de flesta hem. Hos oss på Cervera hittar du glaslyktor i färgerna klarglas, blått glas och grönt glas. Blanda ljuslyktor i flera olika färger eller håll dig till en färg. Med ljuslyktor lyser du på ett enkelt sätt upp en mörk kväll. Diska dina ljuslyktor för hand för att de ska hålla sig fina riktigt länge.
Ljuslyktorna i vårt sortiment har samma design som den populära vasen. Du kan därför med fördel kombinera de två med varandra. För dig som uppskattar ett stilrent formspråk, som har det lilla extra, är ljuslyktorna från Lyngby helt rätt.

Om Lyngby Porcelain

Företaget grundades i Lyngby som ligger norr om Köpenhamn. Sortimentet består av eleganta porslins- och glasprodukter. Företaget har samarbetat med etablerade designers och konstnärliga talanger. Lyngby Porcelain kan beskrivas som en av Danmarks mest innovativa porslinsfabrik. Att investera i en produkt från Lyngby Porcelain är att investera i en tidlös design som kommer uppskattas av flera generationer framöver. Monogram i grönt Företagets första produkter känns igen genom detaljerna och monogrammet i grönt som är handtryckt på produkternas botten.