/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Florytale

Stig in i en sagolik värld med Florytale från Magnor.
Välkommen till en förtrollande värld av skönhet och fantasifulla mönster med Florytale från Magnor. Med sin unika och inspirerande design har Florytale blivit en favorit bland både samlare och konstälskare. Varje tallrik, skål och mugg berättar en historia och förmedlar en känsla av magi.
Florytale
Florytale
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
9 produkter
9 av 9 produkter

Florytale från Magnor glasbruk i Norge

Florytale är ett konstverk i glas som kombinerar magnifika blommor och sagolika figurer. Varje detalj är noggrant utformad och skapad för att ge en känsla av lekfullhet och charm. De ljusa och levande färgerna förstärker det sagolika intrycket och gör varje stycke till en blickfångare i vilket rum som helst.
Magnor har med Florytale återigen visat sin expertis inom glaskonst och förmågan att förvandla enkla material till konstverk. Genom att kombinera traditionella glasblåsningstekniker med modern design har de skapat något helt unikt och minnesvärt.
Låt dig bli förtrollad av Florytales skönhet och låt det transportera dig till en värld av drömmar och fantasi. Utforska Magnors fantastiska sortiment och upptäck hur Florytale kan förvandla ditt hem till en sagolik plats där varje dag blir en äventyrlig berättelse. Ge dig själv eller någon speciell en gåva som kommer att skapa ett leende och sprida glädje.
Florytale från Magnor - en sann källa till glädje och inspiration för alla som älskar konst och skönhet.