/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Patisse

Patisse är ett nederländskt tillverkningsföretag med ett gediget utbud av högkvalitativa bakartiklar. Företaget, vars namn betyder konditori på nederländska, grundades av Ger Noman för över 40 år sedan.
Patisse
Patisse
Finns i lager
Varumärke

    G

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
10 produkter
10 av 10 produkter
Sedan dess har Patisse vuxit till att bli en global tillverkare med försäljning i mer än 50 länder. I hemlandet Holland är företaget marknadsledande och har även dotterbolag i USA och Frankrike. Kontinuerlighet, flexibilitet och tillförlitlighet är nyckelord inom organisationen och eftersträvas i all verksamhet. Filosofin är, i linje med dessa ledord, att skapa produkter av hög kvalitet till ett bra pris samt att ligga steget före marknaden genom innovativ produktutveckling.
Precis som namnet antyder, tillverkar Patisse bakartiklar och produkter som håller förstklassig konditori-kvalitet. För dig som tar bakningen på allra största allvar och vill ge dig själv de bästa förutsättningarna för att lyckas i köket är dessa produkter oumbärliga! Med allt från jäskorgar till kompletta sprits-set underlättar Patisse bakningsprocessen, och lever upp till sitt rykte som specialister på allt vad bakning heter. Använd de snygga jäskorgarna, som även ger brödet en tilltalande yta, för att äntligen få till det där surdegsbrödet. Gjut dina egna praliner med Patisse chokladform eller fullända din egen sylt, kola eller fritering med Patisse sockertermometer. Med rätt utrustning från Patisse kan du tillverka de allra godaste bröden och bakverken i ditt eget hem.