/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Primus

Primus är det svenska företaget som funnits sedan 1892. Företaget tar fram kvalitativa produkter för utomhusbruk. I sortimentet hittar du bland annat stormkök, termosar och kåsor.
Primus
Primus
Finns i lager
Varumärke

    B

  • C

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
26810 produkter
40 av 26810 produkter
Produkterna har varit med på expeditioner och testats av personer som Roald Amundsen, Sir Edmund Hillary och Reinhold Messner. Produkterna tål tuffa väderförhållanden och är att lita på i både ur och skur. Med det sagt passar de lika bra till den mindre utflykten som till den stora expeditionen. Vad som är en expedition bestämmer du själv!
Med produkterna kan du njuta av utflykten på ett enkelt sätt. Produkterna är miljövänliga och framtagna för att de ska vara lätta att använda. Att njuta av friluftslivet ska vara enkelt.
Hos oss på Cervera hittar du ett brett sortiment av produkter från varumärket. Vare sig det är ett stormkök, en termos, mattermos eller mugg som står på önskelistan.

Primus stormkök

Stormköken från varumärket har kommit att bli klassiker när det kommer till stormkök. Ett stormkök från varumärket är att lita på. Varumärkets har stormkök i flera olika utföranden. Välj mellan stormköken Essential Trail Stove, Mimer Stove Kit och Mimer Stove. Alla stormkök har sin fördel.

Primus gas

Du kan välja att använda olika typer av gasblandningar, beroende på omständigheter. Med rätt gas tar du upp så lite som möjligt av naturens resurser. De tre gasblandningarna som du kan välja mellan är Summer Gas, Power Gas och Winter Gas.

Primus – Power Gas

Power Gas är företagets mest populära gas. Gasen passar vid de flesta tillfällen, men som bäst under de tre varmaste årstiderna. Gasen kan även användas när temperaturen når strax under noll grader. Den här gasen är med andra ord att lita på i de flesta väder.

Primus – Summer Gas

Som namnet avslöjar passar Summer Gas bäst under sommaren när temperaturen är mellan 15–40 grader. Om det är väldigt varmt ute kan andra gasblandningar ha för mycket kraft. Det leder till en sämre effektivitet och att bränsleförbrukningen ökar.

Primus – Winter Gas

Den här gasen kan du använda när temperaturerna är låga, så låga som ner till –22 grader. Ska du i väg under vintern är den här gasen helt rätt val.

Primus termos

Att ha med sig kaffe eller te på utflykten är för många ett måste. Varumärket har kvalitativa termosar i flera olika färger och utföranden. Termosen passar lika bra att ta med till föreläsningssalen och jobbet.

Primus mattermos

Med en mattermos håller sig maten varm länge. Till skillnad från en dryckestermos har mattermosen en större öppning som gör det lätt att lägga ner mat i termosen och att äta direkt ur den.

Primus mugg

Det är bekvämt och gott att dricka ur en mugg eller en kåsa. Varumärket erbjuder muggar och kåsor i rostfritt stål. Rostfritt stål är ett praktiskt material som är tåligt och lätt att rengöra. Muggarna finns i olika storlekar, med och utan öra.

Primus Pippi

För Pippi-fantasten finns ett brett utbud av Pippi-produkter. I sortimentet hittar du termosar, mattermosar och matlådor. Perfekt till skolutflykten. Välj mellan olika motiv och olika färger.