/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Spiegelau

Det tyska företaget Spiegelau tillverkade från början speglar för kungliga domstolar, idag är de kända för sina högkvalitativa och prisvärda dryckesglas, vinglas och champagneglas.
Spiegelau
Spiegelau
På lager
Varemerke

    P

Kategori
Designer
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
105 produkter
40 av 105 produkter

Lång erfarenhet

Man har hittat att företaget omnämns första gången 1521. År 1683 var företaget en av de ledande tillverkarna av glas i Europa. Med andra ord har Spiegelau gedigen erfarenhet av att tillverka glas.

Bra kvalitet och bra pris

Företagets historia och erfarenhet märks onekligen på glasets kvalitet och hantverk.
Med Spiegelau får du glas av riktigt bra kvalitet och till ett bra pris. Med andra ord behöver du inte kompromissa när du köper glas från Spiegelau.

Bayerskt hantverk

Spiegelau som grundades i Bayern i Tyskland har i dagsläget tre fabriker i Tyskland.
Företaget är trogna det Bayerska hantverket. Det Bayerska hantverket får idag möta moderna tekniker för att glaset ska bli både hållbart och pålitligt. Det är därför inte konstigt att företagets glas har nått sådan popularitet runtom i världen, både i privata hem och inom restaurangvärlden.

Brett sortiment

I sortimentet hittar du ett glas för varje tillfälle. Alla glas är noga framtagna och testade för att passa drycken de är avsedda för och för att de ska vara bekväma att hålla i handen.
Vare sig du söker ett rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, ölglas, vattenglas eller snapsglas hittar du det i det breda sortimentet. Varje glas finns också ofta i många olika utföranden.
De flesta av glasen tål maskindisk. Du behöver därför inte dra dig för att använda glasen, vare sig du ska ha en stor fest eller bara till vardags. Att duka med festligare glas är onekligen ett lätt och effektivt sätt att förhöja både mat och dryck på.

Flera serier

Spiegelau har tagit fram flera olika glasserier, på så sätt kan du utan problem hitta ett glas som faller just dig i smaken. Glasen är också en uppskattad present. Kanske till bröllopsparet eller till den som ska flytta hemifrån?

Authenthis

Denna stilrena serie har blivit en favorit hos många. Passar lika bra vardag som fest och det är inga problem att diska glasen i maskin. Glasen finns för i stort sett alla drycker. Spana in de heltäckande svarta glasen Authentis Blind Tasting som passar perfekt när du ska ha vinprovning.

Definition

I serien Definition hittar du bland annat universalglasen som passar lika bra till vitt som till rött vin. Perfekt om du inte har så mycket plats i skåpen.

Highline

Vinglasen finns i flera olika storlekar. Vare sig du ska dricka Bordeaux eller Burgundy finns glaset i serien Higline. Den snygga vinkaraffen blir bordets vackraste dekoration.

Expert

Har du ett stort intresse för vin är Experts vinprovarset perfekt för dig. Glasen är packade i en behändig väska med rem. Vinglasen passar lika bra för avsmakning av rött såväl som vitt vin. Varför inte också ta med väskan med glasen när du ska på picknick?

Style

Ett stilrent glas som är svårt att tröttna på. De raka linjerna och den enkla designen känns både klassisk och unik på samma gång.

LifeStyle

Det räfflade glaset reflekterar ljuset på ett vackert sätt. Finns som vinglas, champagneglas, vattenglas, longdrinkglas och karaff.