/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Stanley

Det amerikanska varumärket Stanley, som varit verksamma i över 100 år, var först med att tillverka vakuumisolerande ståltermosar. Dessa kom att utmanövrera de tidiga termosarna med glasisolering. Letar du efter en Stanley termos? Hos oss på Cervera hittar du ett brett utbud av termosmugg, vattenflaska, cup och mugg.
Stanley
Stanley
På lager
Varemerke

    H

Kategori
Materiale
Farge
71 produkter
40 av 71 produkter

Stanley termos

Det var William Stanley Jr. som år 1913 uppfann denna smarta och hållbara termos som för alltid kom att förändra hur vi konsumerar vår varma dryck. Han kombinerade tekniken vacuumisolering med styrkan i stål, och därigenom var ståltermosen så som vi känner den idag född. Sedan dess har Stanley tillverkat slitstarka och tåliga produkter, för mat och dryck under utomhusaktiviteter, som håller länge. Under århundradet efter grundandet av företaget har Stanley-flaskan utvecklats och blivit ikonisk. Den är idag, för många, en oumbärlig följeslagare under arbetsdagen, bilresan eller utomhusaktiviteten.

Användning

Dagliga kaffepauser och måltider har möjliggjorts i över 100 år med Stanleys termosar och matkärl. Stanley-termosarna användes tidigt under tuffa förhållanden, exempelvis av piloter på B-17 planen under andra världskriget. De fick även följa med på djupvattensexpeditioner med upptäcktsresande. Andra användningsområden var för värmekänslig transport och har även idag ibland använts för transport av temperaturkänsliga mediciner.  Förutom att vara överlägsna i att hålla temperaturen, varm eller kall, på din favoritdryck eller matsäck kan termosarna även användas för att tilaga enklare mat som pasta och varmkorv. Stanley-produkterna har tagits med på oändligt många äventyr och möjliggjort miljontals minnesvärda upplevelser.

Filosofi

Stanley arbetar ständigt för att utveckla sina produkter och leverera tidlösa men samtidigt moderna, lösningar för outdoor-äventyret. Detta sker med visionen om att maximera kundernas utomhusupplevelser genom funktionsduglig och pålitlig utrustning. Stanleys produkter går att räkna med från gryning till skymning, från morgonkaffet som kickstartar dagen till den varma chokladen eller whiskeyn som avrundar kvällen.

Tålig och hållbar

Stanley Vacuum Bottle har många gånger gått i arv under flera generationer och är i det närmaste en ikon. Termosarna har bland annat överlevt 4000-meters fall från ett flygplan, blivit överkörda av traktorer och har till och med stoppat en gevärskula. Den mest hållbara produkten, med minst klimatpåverkan, är den som aldrig behöver slängas eller ersättas med en ny. Detta gör Stanleys produkter högpresterande när det gäller hållbarhet. Dessutom är det ingående materialet stål lätt att återanvända. Genom ett uppriktigt fokus på miljömässig och social hållbarhet genom hela leverantörskedjan, satsar Stanley på etisk produktion och minskad klimatpåverkan. Vidare arbetar man efter tanken att byta ut en del av produkten i stället för hela när det är möjligt. 
Idag levererar Stanley överlägsna mat- och dryckesredskap för tuffa, aktiva livsstilar och förblir hängivna till det enkla löftet: Köp Stanley, få kvalitetsprodukter. ”Built for life”.