/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Swedish Tonic

Swedish Tonic består av fyra entusiaster som älskar det uppfriskande beska i en riktigt bra tonic. Det går inte ner något socker eller några aromämnen i deras tonic, utan den tillverkas av riktig cinchonabark med agavesirap för sötma.
Swedish Tonic
Swedish Tonic
Det är skillnad på tonic och tonic. Hemligheten? Swedish Tonic är faktiskt helt unik och innehåller inget skräp utan bara bra grejer!

Starten

Anledningen till att Swedish Tonic startades var rätt enkel. Grundarna till företaget ville ha riktigt bra tonic, och kunde inte hitta det på marknaden. All tonic som fanns att tillgå var transparent.
”Jättemärkligt med tanke på att tonic tillverkas av cinchonabark. Har du någonsin sett ett genomskinligt träd? Det har i alla fall inte vi!” - Swedish Tonic-teamet
Cinchonabark köptes in och sedan började det alltså pressas, blanda, silas och kokas. Två killar blev tre och så småningom var teamet format. Vägen framåt var allt annat än rak, och kantades av såväl framgångar som motgångar. Det var flaskor som exploderade, felleveranser och felproduktion. Samtidigt började ryktet om denna unika, bärnstensfärgade tonic sprida sig. Först inom kompiskretsen, sedan vidare, bland bloggare och matfolk. Allt fler hörde av sig och alla ville ha mer. I Sverige och över hela Europa.

Handgjort på kvalitetsråvaror

För att säkerställa att varje batch lever upp till de höga kvalitetskraven, tillverkas Swedish Tonic för hand och i små batcher. Bryggd, silad, blandad, fylld, förseglad – allt för hand. Ingen kompromiss sker heller när det kommer till ingredienser! Riktigt bra ingredienser är nämligen oslagbart och en av anledningarna till att Swedish Tonic håller marknadens högsta kvalitet. Riktig cinchonabark. Riktiga citrusfrukter. Agave för sötma, och enbär och kryddor för bettet. Bärnstensfärgad tonic, som den ska vara. Prova. Du blir inte besviken.

Sortiment

Även om allting började med den ursprungliga tonicsirapen i originalsmak, så innehåller utbudet idag även andra spännande smaker av tonic, andra mixers, glögg, snaps och bartillbehör som lyfter cocktailupplevelsen till en ny nivå.
Swedish Tonic Syrup är en tonicsirap du spär ut med kolsyrat vatten för att göra din egen tonic. På så vis kan du själv bestämma styrkan på tonicen. Passar den sanna mixologen, dig som älskar att experimentera och vill ha full kontroll över varje beståndsdel. Sväng ihop en klassisk GT genom att blanda med kolsyrat vatten eller använd i en mängd olika drinkar och cocktails. Sirapen kan även användas i marinad och sorbet. En flaska räcker till ca 10 drinkar. Den här sirapen har vunnit pris för Londons bästa gin-cocktail och kommer garanterat liva upp sommarfesten!
Den bekväme drinkmästaren behöver inte heller oroa sig- Swedish tonic Water är en färdigblandad tonic med kolsyra. Avnjut den iskall eller blanda med gin för en otrolig GT. Shakerset, droppkorkar, barskedar och eleganta sugrör i rostfritt stål är andra delar ur sortimentet. Allt för att du ska kunna blanda de allra godaste drinkarna till festen, middagen eller fördrinken.

Filosofi

Visionen är att göra världens bästa tonic. Swedish Tonic fortsätter utmana tonicvärlden och de vägrar kompromissa med vad de tror på. 
”Vi gör helt enkelt saker vi tror på och som vi brinner för. Vi testar, misslyckas, försöker igen, skämtar om det, löser det, klantar oss och lyckas.” - Swedish Tonic-teamet