/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Thermacell

Thermacell myggskydd håller mygg och knott borta. Hos oss på Cervera finns flera Thermacell myggfångare som Thermacell Halo Mini och du kan även köpa refill för Thermacell. Thermacell erbjuder ett av marknadens bästa skydd mot mygg!
Thermacell
Thermacell
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
6 produkter
6 av 6 produkter

Thermacell Myggskydd

Det är ett av det bästa myggmedlet som finns att köpa. Deras myggfångare och myggskydd har fått många bäst i test utmärkelser genom åren och har räddat många sommarkvällar från att bli förstörda av evigt myggjagande.

Bästa skyddet mot mygg

Thermacell erbjuder myggfångare för användning både utomhus och inomhus.
Låt inte underbara sommarkvällar på balkongen eller altanen förstöras av mygg. Med Thermacell myggskydd har du sommarens räddare i form av ett enkelt skydd mot mygg som både är luktfritt och ljudlöst. Detta myggskydd är så mycket trevligare än att behöva smörja in sig med djungelolja, myggstift eller andra illaluktande myggmedel som för att hålla myggen borta.

Thermacell Halo Mini

En av deras mest populära modeller är en Thermacell Halo Mini.
Det är ett både snyggt och smidigt myggskydd som du sätter på bordet och som sen skyddar dig från mygg inom en radie på 20 m2. Dessutom är den både ljudlös och medlet som utsöndras från myggskyddet är doftlöst, vilket betyder att det kan stå framme utan att störa din eftermiddagsfika på balkongen eller middag med goda vänner på altanen.
Thermacell Halo Mini myggskydd myggfångare

Hur fungerar Thermacell myggskydd?

När du köper en apparat eller refill från Thermacell så innehåller förpackningarna gasoltub och myggmattor med det medel som håller myggor och knott på avstånd. Apparaten värmer upp mattorna, och då skapas en 20m² skyddszon som stöter bort myggor och knott.
  1. Sätt i gång apparaten.
  2. Detta leder till att: Gaspatronen generar värme.
  3. Värmen aktiverar sen i sin tur myggmedlet som finns i myggmattorna som sprider sig i luften och skapar en skyddszon mot myggorna.
Thermacell myggskydd myggfångare

Thermacell refill

På Cervera finns även refill för Thermacells produkter att köpa.
Köp till refill till din Thermacell Halo Mini eller någon av deras andra myggskydd. Refillen passar till alla modeller.
Refill förpackningarna innehåller en gasoltub och myggmattor med ett medel som håller myggor och knott på avstånd.
Thermacell refill myggskydd

Så håller du mygg borta

Vill du ha ytterligare tips på hur du håller mygg borta förutom att använda dig av en Thermacell-produkt finns det några tips hur du kan minska din att myggorna dras till dig:
  • Undvik bära starka dofter. Myggor dras till starka aromer som parfymer.
  • Använd ljusa kläder. Myggor dras till mörka kläder och speciellt blått enligt flera undersökningar.
  • Undvik alkohol. Har du alkohol i blodet så dras myggorna till det. Kaffe har däremot motsatt effekt!

Varför gillar myggor vissa mer än andra?

Men om du följer dessa råd och ändå blir biten av myggor så kan det bero på att du helt enkelt är en sådan person som myggor dras till.
Vad som avgör din popularitet bland myggor beror på tre olika saker. Hur mycket koldioxid du släpper ur dig, alltså hur mycket du andas helt enkelt, hur du doftar och hur varm du är.

Varför finns mygg?

Men varför finns då mygg kan man undra när de mest stör och skapar irritation.
Myggorna är en betydelsefull del av näringscykeln. De är ett viktigt byte för många andra arter för att de ska överleva.
Det är inte heller alla mygg som bits. Det är honmyggor som bits, eftersom de behöver protein från blod för sin äggproduktion. Hanmyggor lever på nektar och fruktsafter och suger inte blod.
Så myggorna är en grundläggande kugge i ekosystemet, dels genom att vara näring själva för andra djur och att de skapar näring till naturen och våtmarker.
Myggor är alltså viktiga om än irriterande men med hjälp av en Thermacell Halo Mini eller någon annan av de Thermacell produkter som finns att köpa på Cervera så blir de ett mindre irriterande inslag i ditt liv!
Thermacell Myggor myggmedel