/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Umbra

Med basen i Toronto Kanada grundade Les Mandelbaum och Paul Rowan Umbra. Med en vision om att skapa moderna och originaldesignade produkter för alla hem.  
Umbra
Umbra
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
27048 produkter
40 av 27048 produkter
Året var 1979 då Umbra hade sin första lansering. En enkel och liten lansering genom ett skyltfönster. Med kontor i Europa, Kanada, USA Brasilien och Kina så distribuerar Umbra idag sina produkter i över 120 länder och är globalt ledande inom produktdesign när det kommer till hemdekor. 
Umbras kreativa team av internationella designers hämtar inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna när det kommer till designade vardagliga föremål. Med dekorativa produkter för den ordningsamme till produkter som ger mer grönska och ljus i hemmet har Umbra lyckats tillverka eleganta och ordinärt designade produkter som förgyller det vardagliga hemmets alla rum och vrår.    
Med kreativt designade serier som förenklar vardagen så har Umbras internationella kreativa designer skapat serier som exempelvis Otto. Ottos automatiska tvålpumpar har skapats med en teknik och eleganta design. Slipp pumpa tvål själv och låt Ottos fantastiska automatiska tvålpumpar dosera den perfekta mängden tvål för handtvätt. 
Umbras Tipsy är en dekorativ serie som gör att varje flasköppning känns elegant. Med sina stilrena dekorativa pjäser och sin eleganta funktion så är Tipsy ingen flasköppnare du gömmer undan i kökslådan. Dekorativa pjäser som piffar upp köksvrån. I Tipsys serie kan du garanterat hitta den perfekta inflyttningspresenten. 
Umbras populära serie Buddy är en kreativt designad serie som förgyller hemmets alla rum. Med allt ifrån eleganta kreativa Buddy krokar som livar upp hall till Buddy köksrullehållare som ger middagsbordet det där lilla extra.  
Se gärna fler av Umbra serie här hos oss på Cervera.  
Emperor med sina automatiska tvålpumpar eller varför inte se efter i Holsters eleganta serie med diskställ. Hitta din favoritserie och låt dig förälskas i Umbras eleganta och kreativa produkter som förgyller vardag och rum.