/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Umage

Danska varumärket Umage som tidigare var VITA Copenhagen grundades 2008 i Köpenhamn. Sedan dess har Umage kombinerat skandinavisk estetik, enkelhet och funktion, samtidigt som de fokuserat på hantverkskunnande och omtanke om miljön.
Umage
Umage
Finns i lager
Varumärke

    Z

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
0 produkter
Resultatet blir exklusiv design med höga krav på hållbarhet.
Umages grundidé "Vi ville skapa ett hållbart koncept med flexibla kvalitetsdesigner inspirerade av de nordiska designtraditionerna, vilket gjorde vacker funktionalitet prisvärd för alla."

Design

Samtliga produkter från Umage har koppling till naturen. Naturnära färger, former som påminner om utomhus, mönster som för tankarna till naturen och känslan av ett lugn i sitt hem. Umage arbetar aktivt med naturmaterial kombinerat med idéer om stadsliv.

Hållbarhet

Umage vill vara förebilder för hur man kan ta ett större miljöansvar. Företagets idé är att tillhandahålla tidlösa, varaktiga och funktionella produkter av kvalité. Produkterna förpackas i lådors som optimerar logistiken. Med platta paket i snygg design kan leverans och logistik maximeras och effektiviseras. En följd av detta är en minskning av koldioxidutsläpp. Lådan är också återanvändbar och fungerar bra som en förvaringslåda till resterande belysningsartiklar. Inuti lådan är all plast och skum ersatt med miljövänligt material för att kunna återanvända förpackningsmaterial. Umage vill vara med och ta ett etiskt ansvar för att minska miljöavtrycket på bår planet. Det innebär det hållbara produkter som är prisvärda.

Funktionalitet

När Umage tillverkar en bordslampa eller ett sidobord vill de göra den så funktionell som möjligt. Till exempel inkluderar de gärna ett USB uttag, trådlös laddare eller förvaring när det ges möjlighet. Umage strävar efter att skapa flerfunktionalitet i produkterna. På så sätt kan du handla färre produkter vilket också sparar på miljön.
När livet förändras ändras även hemmet och rummen, därmed kan du behöva möblera om och flytta din inredning. Produkterna är flexibla då många av belysningsprodukterna kan användas både som hängande, golvlampor och bordslampor med hjälp av tilläggsprodukter. Du kommer att kunna flytta runt inredningsprodukter från Umage i hemmet för att skapa nya rum. Genom att flytta inredning och belysning kan du skapa en ny atmosfär och karaktär hemma hos dig.

Serier från Umage:

Acron

Umages lampskärm Acorn består av tre delar. En mjuk silikontopp, ett yttre skal av glas och en kärna av metall. Skärmen kan vändas åt båda hållen beroende om den hänger eller står på sina ben. Umages Silvia finns i flera färger på både silikontoppen och glaset. Du kan hitta din favorit hos oss, bärnsten, svart, vit, grå eller koppar.

Carmina

Umage Carmina påminner om de mjuka vågorna i havet och Danmarks sanddynor. Skärmen introducerar ett lugn i hemmet med de strikta linjerna. Lampan kan både ställas på golv eller bord och hängas.

Clava Dine

Clava Dine är byggd på ursprungsmodellen Clava. Lampskärmen har samma retrostil men i större format. Den är elegant och exklusiv och passar lika bra i ett retrohem som ett modernt hem och du kan placera den lika bra över matbordet som soffbordet. Lampskärmen finns i vit, svart, kul, grå och massa fler färger för att den ska passa ditt hem.

Eos

Umages Eos lampskärm ger ett mjukt intryck i ditt hem. Den skapar lugn och fungerar utmärkt för att mjuka upp ett rum. När du tänder lampan sprider sig ett varmt genom de fluffiga fjärdarna. Den finns i olika storlekar beroende på om du vill ha den som bordslampa eller taklampa. Beroende på vilken känsla du vill skapa så finns lampskärmen i olika färger, vit, ljusgrå, rosa och ljusbrun.

Silvia

Umages serie Silvia leder dina tankar till ekar och ekollon. Lampskärmen ger ett lugn som du kan hitta i skogen och du kan plocka in naturen i ditt hem. Med sina triangelformade blad är den en modern klassiker. Silvia finns i olika färger och kommer att lysa upp ditt hem oavsett vilken färg du väljer. Vit, koppar eller borstad mässing.