Cerveras Julklappshjälp

Cerveras Julklappshjälp
Cerveras Julklappshjälp
Vi donerar julklappar för 100 000 kronor
Julen är för många en alldeles speciell högtid, förknippad med lycka och glada minnen. Det är en tid på året då nära och kära äntligen får samlas runt väldukade bord och kring vackert dekorerade granar med generösa julklappar inunder, där äggtoddyn skålas långt in på morgontimmarna.
Men för vissa är julen i stället en högtid förknippad med allt annat än glädje – där oron och stressen biter sig fast. Där pengarna inte räcker till julmat och där julklappar inte finns på kartan. För dem kommer julen 2022 bli extra tuff. Den höga inflationen, de stigande räntorna och skenande el- och livsmedelspriserna drabbar oss alla, men de redan ekonomiskt utsatta drabbas extra hårt i år.
Cervera, som i 35 år varit den självklara julklappsdestinationen i Sverige, lanserar för julen 2022 mot bakgrund av ovan, initiativet Cerveras Julklappshjälp.
I december kommer Cervera att donera julklappar till ett värde av 100 000 kronor till människor runt om i Sverige som har svårt att få vardagsekonomin att gå ihop, i förhoppning att göra julen lite lättare för åtminstone några.
Cerveras Julklappshjälp görs som en del av Cerveras kontinuerliga hållbarhetsarbete där social hållbarhet utgör en viktig del av arbetet.
Ansökningar till Cerveras Julklappshjälp görs genom att mejla julklapp@cervera.se.
Ansökningstiden är öppen fram till den 13 december.
God Jul önskar Cervera! ❤

Instruktioner för ansökan till Cerveras Julklappshjälp

I din ansökan behövs följande uppgifter:
  • Önskemål om julklapp från Cerveras sortiment.
  • Till vem vill du ge en julklapp?
  • Varför vill du ge en julklapp till just den här personen?
  • Dina kontaktuppgifter (inkl. adress, telefonnummer och e-post).
  • Du skickar din ansökan i form av ett mail till julklapp@cervera.se