/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Dukning till påsk

Inspireras av fem olika stilar
Dukning till påsk
Dukning till påsk
När det dukas upp till påskfest dukas det upp för vår! Fyll bordet med våriga toner, detaljer från trädgården och så många påskägg som du orkar! Här hittar du fem olika dukningstips till påsk. 

Vårigt i blått, grönt och gult

Kombinationen blått, grönt och gult riktigt skriker vår och är en fin hyllning till årstiden och påsken. De glada färgerna i serien Daga från Rörstrand blir en härlig blickfångare på bordet och passar perfekt till påskens godsaker. Vårig och fräsch dukning perfekt till påsk-lunchen!

Klassiska pasteller

En diskret, men härlig, påskdukning i pasteller som låter maten poppa på tallriken. Till ljusa pasteller passar det ofta bra med, linnedukar och servetter, färgglada ägg och kvistar av ett enkelt ris för att bjuda in växtligheten.

Färgsprakande fest

En färgsprakande vårfest som absolut inte lämnar någon besviken. Grunda med en mönstrad duk och fyll på med färger, dekorationer och härlig stämning. En stor bukett med dekorationer i form av små ägghängen förhöjer känslan ytterligare.

Jordnära toner

Är inte all in på färgen din grej? Då är säsongens lugna färgskala kanske mer i din smak? Testa gärna att kombinera lugna färger som går ton i ton och kanske addera små element som signalerar att det är påsk - en stilren äggömma exempelvis.

Rustik värme

Rustik och färgad keramik samt unika och finurliga detaljer skapar en varm och nästan norditaliensk känsla. Blanda upp det tunga porslinet med ett lättare och mer traditionellt porslin samt lite unika detaljer så har du en perfekt mix! Tillsätt lite härliga vårblommor på det så har du pricken över i:et.