/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kökets vardagshjältar

Kökets vardagshjältar
Kökets vardagshjältar
Vi tror på produkter som tål att användas. Verktyg som håller för åratal av matlagning och tuffa tag. Material som är utvalda på grund av sina styrkor och som kan bli ett långvarigt sällskap i köket. Vi vill avskaffa slit och släng, och slå ett slag för kvalitet att leva med.
Här hittar du följeslagare och material som följer med dig i många, många år.
Kökets vardagshjältar
Kökets vardagshjältar

Vi tror på livslånga relationer

När du väljer en stekpanna väljer du i många fall en vardagshjälte som åker ut och in ur köksskåpet vecka in och vecka ut. Stekpannan som steker fiskpinnar när inget annat accepteras, som varsamt sauterar årets första färska sparris och som brassar på nyårsmenyn. Den ska klara mycket helt enkelt. De tre material vi rekommenderar om man vill att stekpannan ska hålla riktigt länge är gjutjärn, rostfritt stål och kolstål.

Skaffa dig en skarp följeslagare

Bland våra kunder säger en majoritet att kökets viktigaste redskap är kniven. Den hackar grönsaker, styckar kyckling och filear fisk. Den skivar upp frukt, putsar köttbitar och delar humrar. Genom att tänka igenom ditt köp en extra gång innan du bestämmer dig för vilken kniv som passar just dig och dina behov så kommer du med största sannolikhet hitta en riktig bästis i köket.
Kökets vardagshjältar

Ett bra hantverk åldras aldrig

Att välja duknings- och inredningsdetaljer är svårt. Smak ändras över tid, trender kommer och går. Men väljer man produkter av hög kvalitet så kan man alltid känna sig trygg i sitt val. Tröttnar du under en period kommer de vara i lika fint skick den dagen de är dina favoriter igen. Skulle du komma fram till att det faktiskt inte är din stil längre så har kvalitet och hantverk ett mycket bättre andrahandsvärde än slit-och-släng-produkter -  kanske kan dina gamla favoriter bli någon annans nya favorit?