/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Låt var dag smaka!

Låt var dag smaka!
Vi välkomnar en kär månad – september. Det är nu hösten, som av många beskrivs som den bästa tiden på året, gör sitt officiella intåg och naturen skiftar till ett häpnadsväckande färgspel i otal nyanser – som också syns i säsongens färgpalett. Mörkret lägger sig långsamt över vardagen och det är hög tid att göra hemmet till myssäsongens högborg, med rogivande ljussättning och naturfärger i en mix med några rejäla statement-pieces i djärva accentfärger. Det är dessutom skördesäsong och allting underbart som det medför – med rejäla matlagningsprojekt och långa hemmamiddagar med mustiga vin och poppande vardagsdukningar.
Omfamna hösten och välkommen till en ny och grann säsong på Cervera!
Låt var dag smaka

Köket gör comeback

Efter en lång och underbar sensommar är det dags att hålla ställningarna i köket igen, med en ordentlig uppdatering som följd för att möta de många kommande matlagningsprojekten. Det är nu grunden för den långa inomhussäsongen i matväg ska läggas – med ordentliga skärbrädor, vassa knivar, rediga kärl och allt annat som du kan tänkas behöva.

Dukning extravaganza

För att lysa upp i höstmörkret är det en god idé att inte bara satsa på härlig mood-belysning i form av både punktbelysning och levande ljus i lyktor och ljusstakar – men även massor med poppiga höstfärger. Inte minst vad gäller det dukade bordet där signumet extra allt kan tyckas nästintill vara en underdrift för säsongen. Satsa på att allting som gör dig lycklig och gå all in – med glada höstfärger och omskakande nyanser på både porslin, glas och vaser. Blommor med karaktär gör pricken över i.
Låt var dag smaka
Låt var dag smaka

Potatisfest!

Den stora skördesäsongen är äntligen här, och av de centrala ingredienserna för höstens matlagning är potatisen – som kommer i alla möjliga färger, former och smaker. Allt ifrån fantastiskt god hasselbackspotatis, till potatismos, pytt eller varför inte egen chips i massa härliga utföranden?